Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF BLACK WOLVES Lewarcik
Normal Tactiek Fara
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 44
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Bobek onderschept slim de pass. Bobek geeft de bal voor. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Górka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:1

13e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal in één keer door. Pazurek rent richting de bal. Mathiesen is nu in balbezit. Mathiesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gryczan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Górka de bal. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen haalt uit met een fantastische trap. Pieróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Raczek de bal. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia passt de bal met de wreef. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:3

26e minuut.
Wirtek passt de bal in één keer door. Rąbek rent richting de bal. Sellimi maakt een afschuwelijke overtreding. Sellimi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Skoczke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen onderschept slim de pass. Mathiesen passt de bal in één keer door. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Boligłowa de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:4

36e minuut.
Wirtek onderschept slim de pass. Wirtek passt de bal in één keer door. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Górka probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valencia neemt de hoekschop. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sellimi rent richting de bal. Sellimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Górka heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Pieróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:5

40e minuut.
Skoczke met een snelle inworp. Valencia is nu in balbezit. Valencia met een sublieme pass. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Wirtek met de inworp. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel. Boligłowa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF BLACK WOLVES 83%, Lewarcik 17%.
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:6

46e minuut.
Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek rent richting de bal. Wirtek passt de bal met de wreef. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Pieróg met een harde bal richting middenveld. Valencia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pazurek de bal onder controle te krijgen. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boligłowa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:7

53e minuut.
Skoczke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valencia met de inworp. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wirtek met een sublieme pass. Pazurek rent richting de bal. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek onderschept slim de pass. Pazurek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wirtek onderschept slim de pass. Wirtek probeert naar een medespeler te passen. Pazurek rent richting de bal. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:8

63e minuut.
Valencia met een snelle inworp. Mathiesen geeft de bal voor. Klungelig pakt Sellimi de bal. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen passt de bal zonder na te denken. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek schiet op doel. Boligłowa probeert de bal aan de voet te houden. Pieróg bokst de bal weg.

69e minuut.
Kołakowski onderschept slim de pass. Kołakowski speelt de bal door. Mathiesen speelt de bal door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Górka trapt de bal weg van het doel. Inworp. Valencia met de inworp. Mathiesen rent richting de bal. Mathiesen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Wirtek passt de bal zonder na te denken. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rąbek krijgt een gele kaart. Sellimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Wirtek met een snel genomen vrije trap. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Pieróg trapt de bal weg. Valencia met een sublieme pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Valencia met een snelle inworp. Mathiesen geeft de bal voor. Daar is Sellimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. Pieróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:9

80e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia speelt de bal door. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wirtek speelt de bal door. Pazurek speelt de bal door. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:10

87e minuut.
Raczek speelt de bal door. Grzywaczewski is nu in balbezit. Grzywaczewski passt de bal zonder na te denken. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:11

90e minuut.
Pieróg speelt de bal door. Inworp. Wirtek met een snelle inworp. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF BLACK WOLVES 82%, Lewarcik 18%.
CF BLACK WOLVES - Lewarcik 0:12