Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0073
  • Stadion: Yerra Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3049
Yerra Skarbeczki
Normal Tactiek 4s4d4
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
16.5 gemiddelde waardering 40.1
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ciemski rent richting de bal. Ciemski geeft een lange en hoge pass. Paszulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić onderschept slim de pass. Miklosik begaat een overtreding. Miklosik krijgt een gele kaart. Mojić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mojić kan niet meer verder spelen. Sekel komt het veld opgelopen. Loroño komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lipiński met een sublieme pass. Salej is nu in balbezit. Salej geeft een hoge lob. Loroño is nu in balbezit. Loroño haalt uit met een fantastische trap. Horoszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yerra - Skarbeczki 0:1

28e minuut.
Sekel is nu in balbezit. Sekel met een sublieme pass. Loroño is nu in balbezit. Loroño haalt uit met een fantastische trap. Horoszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yerra - Skarbeczki 0:2

39e minuut.
Miklosik onderschept slim de pass. Matlak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skuczyński. Skuczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yerra 70%, Skarbeczki 30%.
Yerra - Skarbeczki 0:2

46e minuut.
Mirošević komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stolec heeft problemen om de bal te vangen. Wojciekiewicz speelt de bal door. Daar is Skuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuczyński geeft een lange en hoge pass. Loroño kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Paszulewicz geeft een lange en hoge pass. Loroño rent richting de bal. Loroño passt de bal zonder na te denken. Sekel is nu in balbezit. Sekel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lipiński kopt de bal weg. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński met een sublieme pass. Sekel rent richting de bal. Sekel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Burkot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skuczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loroño bereikt de bal nog maar net als eerste. Loroño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yerra 71%, Skarbeczki 29%.
Yerra - Skarbeczki 0:2