Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0076
  • Stadion: mArone Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4894
mArone Levvart
atak Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bagrowski geeft de bal voor. Inworp. Oleszkiewicz met een snelle inworp. Amezaga rent richting de bal. Amezaga geeft een lange en hoge pass. Paal!

5e minuut.
Wigura kopt de bal weg. Daar is Amezaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądrochowski rent richting de bal. Amezaga onderschept slim de pass. Amezaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski met een sublieme pass. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann schiet op doel. Rycak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - Levvart 1:0

8e minuut.
Mądrochowski speelt de bal door. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski passt de bal in één keer door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Peña bokst de bal weg.

10e minuut.
Farmer geeft een lange en hoge pass. Walczak is nu in balbezit. Amezaga onderschept slim de pass. Amezaga haalt uit met een fantastische trap. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - Levvart 2:0

12e minuut.
Bădoiu met een sublieme pass. Daar is Truchanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truchanowski passt de bal zonder na te denken. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rycak bokst de bal weg.

14e minuut.
Truchanowski probeert naar een medespeler te passen. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga passt de bal met de wreef. Daar is Bodenmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodenmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - Levvart 3:0

16e minuut.
Rycak speelt de bal door. Inworp. Oleszkiewicz met een snelle inworp. Truchanowski geeft een hoge lob. Bodenmann krijgt zijn hoofd ertegen. Rycak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Amezaga verovert de bal door een tackle van achteren. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski passt de bal in één keer door. Daar is Bodenmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodenmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - Levvart 4:0

21e minuut.
Walczak geeft een hoge lob. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu met een sublieme pass. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wigura met een sublieme pass. Truchanowski probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann geeft de bal voor. Amezaga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Farmer probeert naar een medespeler te passen. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga passt de bal in één keer door. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu geeft een hoge lob. Daar is Bagrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga draait met de bal, schiet en ... Rycak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Bădoiu met een snelle inworp. Truchanowski geeft een lange en hoge pass. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Amezaga heeft problemen om de bal te vangen. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrowski geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Oleszkiewicz met een sublieme pass. Amezaga rent richting de bal. Amezaga geeft een lange en hoge pass. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz met een sublieme pass. Bodenmann rent richting de bal. Amezaga rent richting de bal. Amezaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Oleszkiewicz met een snelle inworp. Amezaga geeft een lange en hoge pass. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Rycak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - Levvart 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 26%, Levvart 74%.
mArone - Levvart 5:0

51e minuut.
Mądrochowski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oleszkiewicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Wigura de bal. Wigura geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mądrochowski is nu in balbezit. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga geeft een lange en hoge pass. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann schiet op doel. Rycak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amezaga rent richting de bal. Amezaga haalt uit met een fantastische trap. Rycak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - Levvart 6:0

67e minuut.
Bodenmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu speelt de bal door. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu geeft de bal voor. Rycak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gospodarek kopt de bal weg. Daar is Amezaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amezaga geeft een lange en hoge pass. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Oleszkiewicz met een snelle inworp. Amezaga kan de bal niet met de borst controleren. Amezaga geeft een hoge lob. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bagrowski is nu in balbezit. Bodenmann onderschept slim de pass. Bodenmann passt de bal met de wreef. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 27%, Levvart 73%.
mArone - Levvart 6:0