Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0076
  • Stadion: mArone Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4899
mArone KS WYSOKA
atak Tactiek 442
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Truchanowski passt de bal in één keer door. Bădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bădoiu passt de bal met de wreef. Amezaga rent richting de bal. Amezaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - KS WYSOKA 1:0

4e minuut.
Licheński trapt de bal weg van het doel. Truchanowski speelt de bal door. Klungelig pakt Regulasiewicz de bal. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bădoiu met een sublieme pass. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski met een sublieme pass. Amezaga heeft problemen om de bal te vangen. Amezaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bădoiu kopt de bal weg. Chyłek probeert naar een medespeler te passen. Regulasiewicz is nu in balbezit. Amezaga onderschept slim de pass. Amezaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Cichowlas is nu in balbezit. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Maziarz kopt de bal weg. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski passt de bal met de wreef. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Licheński met een sublieme pass. Maziarz kopt de bal weg. Truchanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Amezaga de bal. Amezaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha passt de bal in één keer door. Truchanowski met een sublieme pass. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Truchanowski speelt de bal door. Kozianowski rent richting de bal. Kozianowski passt de bal met de wreef. Amezaga rent richting de bal. Amezaga draait met de bal, schiet en ... Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kozianowski is nu in balbezit. Kozianowski met een sublieme pass. Regulasiewicz rent richting de bal. Amezaga onderschept slim de pass. Amezaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - KS WYSOKA 2:0

37e minuut.
Socha rent richting de bal. Socha passt de bal in één keer door. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga schiet op doel. Licheński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - KS WYSOKA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 23%, KS WYSOKA 77%.
mArone - KS WYSOKA 3:0

46e minuut.
Małkowski rent richting de bal. Amezaga onderschept slim de pass. Amezaga met een sublieme pass. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Socha is nu in balbezit. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski passt de bal zonder na te denken. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - KS WYSOKA 4:0

52e minuut.
Socha met een sublieme pass. Klungelig pakt Bădoiu de bal. Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Amezaga passt de bal zonder na te denken. Wigura probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu speelt de bal door. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski is nu in balbezit. Chyłek begaat een overtreding. Chyłek krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Wigura kopt de bal weg. Daar is Amezaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regulasiewicz rent richting de bal. Amezaga verovert de bal door een tackle van achteren. Amezaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - KS WYSOKA 5:0

69e minuut.
Bădoiu met een sublieme pass. Daar is Gorzkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzkowski probeert naar een medespeler te passen. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Chyłek geeft een lange en hoge pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer passt de bal zonder na te denken. Cichowlas rent richting de bal. Truchanowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - KS WYSOKA 6:0

77e minuut.
Truchanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Truchanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Regulasiewicz de bal. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mArone - KS WYSOKA 7:0

79e minuut.
Chyłek onderschept slim de pass. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wigura wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wigura kan niet meer verder spelen. Passaretti komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Suchecki rent richting de bal. Suchecki geeft een lange en hoge pass. Farmer geeft een lange en hoge pass. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bădoiu speelt de bal door. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski geeft de bal voor. Amezaga rent richting de bal. Amezaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mArone 20%, KS WYSOKA 80%.
mArone - KS WYSOKA 7:0