Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Hogfc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
Hogfc Team Donk
433 Tactiek burdello bum bum
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 55
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 47.1
slecht Schieten uitstekend
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc geeft de bal voor. Chełmiński rent richting de bal. Khatcheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Khatcheryan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Pilarczyk trapt de bal weg. Ostocki speelt de bal door. Tylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś rent richting de bal. Tylka onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tarek neemt de hoekschop. Tylka heeft problemen om de bal te vangen. Tylka draait met de bal, schiet en ... Rękoś probeert de bal aan de voet te houden. Pilarczyk bokst de bal weg.

5e minuut.
Woś geeft een lange en hoge pass. Welsch controleert de bal met de borst. Welsch speelt de bal door. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wadoń kopt de bal weg. Ostocki rent richting de bal. Ostocki passt de bal zonder na te denken. Daar is Khatcheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Welsch speelt de bal door. Klungelig pakt Tylka de bal. Tylka passt de bal zonder na te denken. Daar is Khatcheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:1

13e minuut.
Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś geeft de bal voor. Tylka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:2

14e minuut.
Krajewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wojewoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khatcheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Khatcheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Brutsaert geeft een lange en hoge pass. Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki onderschept slim de pass. Ostocki geeft een lange en hoge pass. Tylka krijgt zijn hoofd ertegen. Pilarczyk bokst de bal weg.

18e minuut.
Wojewoda controleert de bal met de borst. Ostocki geeft de bal voor. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ... Pilarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:3

20e minuut.
Tylka heeft problemen om de bal te vangen. Rękoś begaat een overtreding. Tylka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Welsch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khatcheryan maakt een snoekduik en kopt de bal. Nienartowicz probeert de bal aan de voet te houden. Tylka is nu in balbezit. Tylka schiet op doel. Pilarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nienartowicz de bal. Khatcheryan is nu in balbezit. Khatcheryan schiet op doel. Woś probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Welsch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khatcheryan heeft problemen om de bal te vangen. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap. Pilarczyk bokst de bal weg. Woś heeft problemen om de bal te vangen. Khatcheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ... Pilarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:4

26e minuut.
Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarek onderschept slim de pass. Tarek speelt de bal door. Khatcheryan heeft problemen om de bal te vangen. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:5

26e minuut.
Rękoś rent richting de bal. Rękoś passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Welsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostocki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarek passt de bal zonder na te denken. Welsch met een sublieme pass. Klungelig pakt Khatcheryan de bal. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Welsch kopt de bal weg. Tarek rent richting de bal. Tarek passt de bal met de wreef. Tylka is nu in balbezit. Tylka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:6

31e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarek met een sublieme pass. Daar is Tylka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylka schiet op doel. Pilarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:7

32e minuut.
Khatcheryan onderschept slim de pass. Khatcheryan met een sublieme pass. Daar is Nienartowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylka haalt uit met een fantastische trap. Pilarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:8

39e minuut.
Wojewoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Welsch rent richting de bal. Welsch speelt de bal door. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tarek kan de bal niet met de borst controleren. Tarek speelt de bal door. Tylka rent richting de bal. Tylka draait met de bal, schiet en ... Pilarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:9

43e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki speelt de bal door. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:10

44e minuut.
Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan met een sublieme pass. Daar is Tylka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylka schiet op doel. Pilarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tarek neemt de hoekschop. Khatcheryan is nu in balbezit. Woś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khatcheryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khatcheryan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hogfc 84%, Team Donk 16%.
Hogfc - Team Donk 0:11

47e minuut.
Tarek kopt de bal weg. Welsch heeft problemen om de bal te vangen. Welsch passt de bal zonder na te denken. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Tarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarek geeft de bal voor. Tylka kopt de bal weg. Klungelig pakt Khatcheryan de bal. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:12

49e minuut.
Zębalski geeft een hoge lob. Rękoś kopt de bal weg. Chełmiński rent richting de bal. Khatcheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:13

51e minuut.
Tarek is nu in balbezit. Tarek passt de bal zonder na te denken. Nienartowicz rent richting de bal. Khatcheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatcheryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:14

54e minuut.
Welsch is nu in balbezit. Welsch speelt de bal door. Tylka is nu in balbezit. Tylka draait met de bal, schiet en ... Pilarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:15

56e minuut.
Welsch passt de bal met de wreef. Tylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylka passt de bal met de wreef. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan schiet op doel. Pilarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:16

64e minuut.
Khatcheryan geeft een lange en hoge pass. Tylka rent richting de bal. Tylka geeft de bal voor. Khatcheryan is nu in balbezit. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ... Pilarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Welsch kopt de bal weg. Daar is Tarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostocki met een sublieme pass. Daar is Tylka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylka draait met de bal, schiet en ... Pilarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khatcheryan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Ostocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostocki kopt de bal weg. Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarek verovert de bal door een tackle van achteren. Tarek probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:17

71e minuut.
Daar is Nienartowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostocki is nu in balbezit. Ostocki met een sublieme pass. Tylka is nu in balbezit. Tylka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Tarek de bal. Ostocki rent richting de bal. Ostocki geeft een hoge lob. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan geeft de bal voor. Pilarczyk bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Welsch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tylka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:18

75e minuut.
Stupár geeft de bal voor. Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylka onderschept slim de pass. Tylka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:19

76e minuut.
Krajewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wadoń de bal. Tylka onderschept slim de pass. Tylka geeft een lange en hoge pass. Khatcheryan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:20

78e minuut.
Rękoś geeft de bal voor. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski geeft de bal voor. Tylka is nu in balbezit. Tylka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Khatcheryan is nu in balbezit. Woś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khatcheryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Khatcheryan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:21

81e minuut.
Welsch is nu in balbezit. Welsch passt de bal zonder na te denken. Tarek probeert naar een medespeler te passen. Khatcheryan heeft problemen om de bal te vangen. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:22

82e minuut.
Kapucha geeft een hoge lob. Khatcheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatcheryan probeert naar een medespeler te passen. Tylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutsaert rent richting de bal. Balkestein geeft een hoge lob. Khatcheryan is nu in balbezit. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kapucha verovert de bal door een tackle van achteren. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch probeert naar een medespeler te passen. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan schiet op doel. Pilarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zębalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostocki speelt de bal door. Tylka is nu in balbezit. Tylka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Welsch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Woś de bal. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:23

89e minuut.
Tylka rent richting de bal. Tylka passt de bal met de wreef. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap. Woś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hogfc - Team Donk 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hogfc 79%, Team Donk 21%.
Hogfc - Team Donk 0:24