Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0077
  • Stadion: Diabły Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2755
Diabły Piast Białystok
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kresa passt de bal zonder na te denken. Wszołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiszka rent richting de bal. Zachęta rent richting de bal. Zachęta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - Piast Białystok 0:1

14e minuut.
Wilczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidler geeft de bal voor. Pietrasiak rent richting de bal. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kiszka heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal zonder na te denken. Zachęta rent richting de bal. Zachęta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - Piast Białystok 0:2

31e minuut.
Daar is Dąbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidler rent richting de bal. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - Piast Białystok 1:2

39e minuut.
Zachęta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hangiel komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Kiszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszka probeert naar een medespeler te passen. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabły - Piast Białystok 2:2

45e minuut.
Wilczyński met een snelle inworp. Fidler is nu in balbezit. Łysiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fidler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fidler neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabły 54%, Piast Białystok 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diabły - Piast Białystok 2:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietrasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler onderschept slim de pass. Fidler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gałan is nu in balbezit. Hangiel rent richting de bal. Hangiel draait met de bal, schiet en ... Wenta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabły - Piast Białystok 2:3

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa rent richting de bal. Kresa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabły 45%, Piast Białystok 55%.
Diabły - Piast Białystok 2:3