Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jędrek Jędrzychów KadoCrew
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Litvinov passt de bal met de wreef. Pacio rent richting de bal. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio rent richting de bal. Pacio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka verovert de bal door een tackle van achteren. Malitka met een sublieme pass. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stempin onderschept slim de pass. Pan is nu in balbezit. Stempin met een sublieme pass. Pacio is nu in balbezit. Pacio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Mojżysz rent richting de bal. Pacio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojżysz. Mojżysz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bzdyra met een harde bal richting middenveld. Litvinov heeft problemen om de bal te vangen. Litvinov met een sublieme pass. Pacio rent richting de bal. Pacio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrek Jędrzychów 35%, KadoCrew 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jędrek Jędrzychów - KadoCrew 0:0

46e minuut.
Litvinov is nu in balbezit. Litvinov geeft een lange en hoge pass. Mojżysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pan is nu in balbezit. Pan schiet op doel. Bzdyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Jachacz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bytnowicz met de inworp. Pan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pan is nu in balbezit. Adamkiewicz speelt de bal door. Mikruta rent richting de bal. Mikruta met een sublieme pass. Ries geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - KadoCrew 1:0

59e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta speelt de bal door. Pacio rent richting de bal. Pacio draait met de bal, schiet en ... Bzdyra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - KadoCrew 2:0

80e minuut.
Stempin is nu in balbezit. Stempin speelt de bal door. Strama rent richting de bal. Pacio onderschept slim de pass. Pacio draait met de bal, schiet en ... Bzdyra bokst de bal weg. Mojżysz rent richting de bal. Mojżysz geeft een hoge lob. Daar is Takvonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takvonyan geeft een hoge lob. Bzdyra probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrek Jędrzychów 24%, KadoCrew 76%.
Jędrek Jędrzychów - KadoCrew 2:0