Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madryccy Królewscy Żuki Lubartów
Normal Tactiek att sr+ls
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.1 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szczerban geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rupała controleert de bal met de borst. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Mroziak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szczerban met de inworp. Popiela is nu in balbezit. Popiela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kowalówka onderschept slim de pass. Kowalówka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kruski de bal onder controle te krijgen. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Wujec geeft een lange en hoge pass. Popiela is nu in balbezit. Popiela probeert naar een medespeler te passen. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:1

26e minuut.
Mroziak rent richting de bal. Mroziak passt de bal zonder na te denken. Herbski rent richting de bal. Herbski geeft de bal voor. Popiela krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Rupała kopt de bal weg. Wujec rent richting de bal. Wujec met een sublieme pass. Popiela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:2

36e minuut.
Rupała bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Popiela de bal. Popiela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wujec met een sublieme pass. Daar is Kowalówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka speelt de bal door. Popiela rent richting de bal. Popiela schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szczerban geeft een lange en hoge pass. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap. Lenkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Mroziak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:3

44e minuut.
Klungelig pakt Czyszanowski de bal. Czyszanowski geeft de bal voor. Daar is Mroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madryccy Królewscy 78%, Żuki Lubartów 22%.
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:4

49e minuut.
Czyszanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski probeert naar een medespeler te passen. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kowalówka geeft een lange en hoge pass. Rupała kopt de bal weg. Wujec speelt de bal door. Klungelig pakt Chlebowski de bal. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Popiela geeft een lange en hoge pass. Floriańczyk kopt de bal weg. Czyszanowski geeft de bal voor. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:5

60e minuut.
Wujec is nu in balbezit. Wujec speelt de bal door. Daar is Bloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Herbski met een sublieme pass. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski rent richting de bal. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Wujec onderschept slim de pass. Wujec geeft een lange en hoge pass. Daar is Mroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popiela rent richting de bal. Popiela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mroziak rent richting de bal. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela draait met de bal, schiet en ... Lenkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:6

81e minuut.
Popiela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bromba komt het veld opgelopen. Sierny speelt de bal door. Daar is Mowlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba haalt uit met een fantastische trap. Lenkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Mowlik rent richting de bal. Kowalówka onderschept slim de pass. Kowalówka passt de bal zonder na te denken. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec geeft een lange en hoge pass. Lenkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Szczerban met een snelle inworp. Bromba rent richting de bal. Bromba passt de bal zonder na te denken. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lenkiewicz trapt de bal weg. Herbski rent richting de bal. Herbski passt de bal zonder na te denken. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bromba rent richting de bal. Bromba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madryccy Królewscy 81%, Żuki Lubartów 19%.
Madryccy Królewscy - Żuki Lubartów 0:7