Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TP Nogat Malbork PokładyEssy
Standard v1 Tactiek moja
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten formidable
average Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Quispe passt de bal met de wreef. Bednarek heeft problemen om de bal te vangen. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:1

9e minuut.
Almirón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bicheru de bal. Dutra begaat een overtreding. Bicheru raakt geblesseerd tijdens het duel. Tostowski komt bij de bal en schiet. Chabiera bokst de bal weg.

14e minuut.
Bicheru kan de bal niet met de borst controleren. Bicheru speelt de bal door. Almirón is nu in balbezit. Almirón haalt uit met een fantastische trap. Edelman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chabiera niet meer kan verder spelen. Koźluk komt het veld opgelopen. Cubelos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Paschalis geeft een hoge lob. Pálffy kopt de bal weg. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paschalis de bal onder controle te krijgen. Paal!

33e minuut.
Bednarek speelt de bal door. Dutra speelt de bal door. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Bicheru rent richting de bal. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Annibaldi passt de bal met de wreef. McMahon rent richting de bal. McMahon passt de bal in één keer door. Cubelos is nu in balbezit. Cubelos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Travolta met de inworp. Cubelos rent richting de bal. Cubelos passt de bal met de wreef. Almirón rent richting de bal. Almirón haalt uit met een fantastische trap. Koźluk bokst de bal weg. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:2

40e minuut.
Travolta met een snelle inworp. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal met de wreef. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:3

41e minuut.
Gregorczyk passt de bal zonder na te denken. Edelman heeft problemen om de bal te vangen. Edelman met een sublieme pass. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TP Nogat Malbork 62%, PokładyEssy 38%.
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:4

50e minuut.
Tostowski met een sublieme pass. Cubelos speelt de bal door. Bicheru rent richting de bal. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Koźluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:5

52e minuut.
Daar is Kalosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaş probeert naar een medespeler te passen. Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:6

65e minuut.
Tostowski rent richting de bal. Tostowski geeft de bal voor. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. Koźluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:7

71e minuut.
Pálffy rent richting de bal. Pálffy speelt de bal door. Cubelos is nu in balbezit. Cubelos geeft de bal voor. Bicheru is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bicheru rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:8

83e minuut.
Bicheru rent richting de bal. Almirón rent richting de bal. Almirón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Edelman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TP Nogat Malbork 63%, PokładyEssy 37%.
TP Nogat Malbork - PokładyEssy 0:9