Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0087
  • Stadion: ESSA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 956
ESSA FC WILKOWYJE CITY
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rybarczyk geeft een hoge lob. Pawelczyk is nu in balbezit. Łabędzki maakt een afschuwelijke overtreding. Łabędzki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Guc met een sublieme pass. Machowski is nu in balbezit. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap. Rybus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESSA - FC WILKOWYJE CITY 0:1

30e minuut.
Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Jachtunowicz kopt de bal weg. Modracki controleert de bal met de borst. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESSA 43%, FC WILKOWYJE CITY 57%.
ESSA - FC WILKOWYJE CITY 0:1

62e minuut.
Małysa onderschept slim de pass. Małysa passt de bal in één keer door. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel onderschept slim de pass. Rygiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESSA - FC WILKOWYJE CITY 1:1

65e minuut.
Rudecki geeft een lange en hoge pass. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry passt de bal met de wreef. Machowski is nu in balbezit. Machowski schiet op doel. Rybus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Sucharek geeft de bal voor. Machowski rent richting de bal. Kraus is nu in balbezit. Machowski onderschept slim de pass. Machowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Modracki kopt de bal weg. Machowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machowski geeft een lange en hoge pass. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Machowski is nu in balbezit. Kraus verovert de bal door een tackle van achteren. Kraus speelt de bal door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESSA 35%, FC WILKOWYJE CITY 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESSA - FC WILKOWYJE CITY 1:1