Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AcPolice wejherowianka
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Zembowski rent richting de bal. Zembowski passt de bal met de wreef. Janowski is nu in balbezit. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gregowski geeft de bal voor. Inworp. Cieciera met een snelle inworp. Gwidon is nu in balbezit. Gwidon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Świst probeert naar een medespeler te passen. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski passt de bal met de wreef. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Banasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Mięcławek rent richting de bal. Banasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sosin is nu in balbezit. Sosin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Banasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szala rent richting de bal. Rembisz speelt de bal door. Sosin rent richting de bal. Sosin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kiciński met een sublieme pass. Cieciera rent richting de bal. Cieciera speelt de bal door. Zembowski rent richting de bal. Zembowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sowała onderschept slim de pass. Sowała geeft de bal voor. Daar is Zembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwidon is nu in balbezit. Gwidon schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcPolice 54%, wejherowianka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AcPolice - wejherowianka 0:0

48e minuut.
Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasiuk probeert naar een medespeler te passen. Wałkarz rent richting de bal. Zembowski rent richting de bal. Zembowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cieciera is nu in balbezit. Cieciera probeert naar een medespeler te passen. Banasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sowała met een snelle inworp. Gwidon geeft de bal voor. Kochański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zembowski rent richting de bal. Zembowski draait met de bal, schiet en ... Kochański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - wejherowianka 1:0

72e minuut.
Gregowski is nu in balbezit. Gwidon onderschept slim de pass. Gwidon probeert naar een medespeler te passen. Zembowski rent richting de bal. Zembowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - wejherowianka 2:0

77e minuut.
Mięcławek is nu in balbezit. Sosin onderschept slim de pass. Szala rent richting de bal. Szala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Janowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miazga zal de hoekschop nemen. Pacocha heeft problemen om de bal te vangen. Banasiuk rent richting de bal. Banasiuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sosin draait met de bal, schiet en ... Janowski kopt de bal weg. Wałkarz heeft problemen om de bal te vangen. Szala rent richting de bal. Szala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcPolice 48%, wejherowianka 52%.
AcPolice - wejherowianka 2:0