Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeverWalkAlone AcPolice
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Bożan onderschept slim de pass. Bożan probeert naar een medespeler te passen. Wilmowicz rent richting de bal. Wilmowicz draait met de bal, schiet en ... Kiciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeverWalkAlone - AcPolice 1:0

12e minuut.
Junosza is nu in balbezit. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz passt de bal in één keer door. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Malanowski trapt de bal weg. Mięcławek kopt de bal weg. Muraś probeert de bal aan de voet te houden. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mięcławek is nu in balbezit. Junosza onderschept slim de pass. Junosza probeert naar een medespeler te passen. Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wałkarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Dolecki de bal. Gwidon met een sublieme pass. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NeverWalkAlone - AcPolice 1:1

32e minuut.
Kendzia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bożan met de inworp. Junosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Junosza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz onderschept slim de pass. Wałkarz passt de bal in één keer door. Gwidon rent richting de bal. Gwidon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeverWalkAlone 50%, AcPolice 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NeverWalkAlone - AcPolice 1:1

47e minuut.
Mięcławek met een sublieme pass. Gwidon is nu in balbezit. Gwidon passt de bal in één keer door. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz passt de bal in één keer door. Luty rent richting de bal. Bedryj onderschept slim de pass. Bedryj schiet op doel. Malanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wałkarz rent richting de bal. Junosza verovert de bal door een tackle van achteren. Junosza speelt de bal door. Wilmowicz rent richting de bal. Wilmowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Muraś rent richting de bal. Muraś geeft de bal voor. Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon haalt uit met een fantastische trap. Malanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Wilmowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięcławek is nu in balbezit. Junosza verovert de bal door een tackle van achteren. Junosza passt de bal in één keer door. Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeverWalkAlone 52%, AcPolice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NeverWalkAlone - AcPolice 1:1