Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nieMaZnaczenia Satuk
442 Tactiek 442aa
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 33.3
zwak Schieten goed
matig Passen slecht
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Inczewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirea met de inworp. Tandori is nu in balbezit. Tandori haalt uit met een fantastische trap. Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - Satuk 0:1

14e minuut.
Wacławik rent richting de bal. Wacławik passt de bal met de wreef. Machete probeert de bal aan de voet te houden. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Piersic verovert de bal door een tackle van achteren. Piersic passt de bal zonder na te denken. Zołda is nu in balbezit. Zołda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zołda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nieMaZnaczenia - Satuk 1:1

24e minuut.
Ścianek rent richting de bal. Ścianek passt de bal zonder na te denken. Lichański heeft problemen om de bal te vangen. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - Satuk 1:2

26e minuut.
Maciejczak geeft een hoge lob. Lichański kopt de bal weg. Tandori is nu in balbezit. Tandori haalt uit met een fantastische trap. Buła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Inczewski geeft de bal voor. Daar is Omek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - Satuk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 60%, Satuk 40%.
nieMaZnaczenia - Satuk 1:3

51e minuut.
Schaken geeft een lange en hoge pass. Lichański is nu in balbezit. Ścianek verovert de bal door een tackle van achteren. Ścianek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - Satuk 1:4

56e minuut.
Kuntoš onderschept slim de pass. Kuntoš geeft een lange en hoge pass. Jacaré is nu in balbezit. Zołda rent richting de bal. Zołda draait met de bal, schiet en ... Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Łagódka met een snelle inworp. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz passt de bal zonder na te denken. Tandori is nu in balbezit. Tandori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Maciejczak passt de bal zonder na te denken. Ścianek rent richting de bal. Ścianek met een sublieme pass. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 46%, Satuk 54%.
nieMaZnaczenia - Satuk 1:4