Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezjajeczni Druidzi
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 40.1
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Salamoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier passt de bal met de wreef. Petcu is nu in balbezit. Petcu schiet op doel. Bartołowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Křovák kopt de bal weg. Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal passt de bal in één keer door. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Křovák onderschept slim de pass. Křovák speelt de bal door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier schiet op doel. Bartołowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:1

14e minuut.
Decebal kopt de bal weg. Křovák speelt de bal door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu schiet op doel. Bartołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:2

15e minuut.
Gościewicz rent richting de bal. Decebal verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal passt de bal in één keer door. Cordier rent richting de bal. Cordier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogdanowicz met een harde bal richting middenveld. Křovák kopt de bal weg. Cordier is nu in balbezit. Cordier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal geeft een hoge lob. Cordier kopt de bal weg. Petcu rent richting de bal. Petcu draait met de bal, schiet en ... Bartołowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:3

24e minuut.
Cordier probeert de bal aan de voet te houden. Furga is nu in balbezit. Cordier onderschept slim de pass. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:4

25e minuut.
Jędrysik is nu in balbezit. Cordier onderschept slim de pass. Petcu rent richting de bal. Cordier is nu in balbezit. Cordier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Křovák bereikt de bal nog maar net als eerste. Křovák geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jędrysik de bal onder controle te krijgen. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Salis passt de bal in één keer door. Cordier rent richting de bal. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu schiet op doel. Bartołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:5

37e minuut.
Jędrysik probeert naar een medespeler te passen. Salis rent richting de bal. Salis passt de bal zonder na te denken. Cordier controleert de bal met de borst. Cordier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Salis met een sublieme pass. Cordier heeft problemen om de bal te vangen. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu draait met de bal, schiet en ... Bartołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:6

41e minuut.
Strzeliński speelt de bal door. Klungelig pakt Salamoński de bal. Cordier rent richting de bal. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bartołowicz met een harde bal richting middenveld. Wachowicz kopt de bal weg. Cordier is nu in balbezit. Cordier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cordier heeft problemen om de bal te vangen. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier rent richting de bal. Cordier schiet op doel. Bartołowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezjajeczni 84%, Druidzi 16%.
Bezjajeczni - Druidzi 0:7

47e minuut.
Petcu passt de bal zonder na te denken. Křovák probeert naar een medespeler te passen. Furga rent richting de bal. Petcu onderschept slim de pass. Petcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Decebal speelt de bal door. Petcu is nu in balbezit. Petcu geeft een hoge lob. Cordier is nu in balbezit. Cordier draait met de bal, schiet en ... Bartołowicz bokst de bal weg. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petcu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:8

56e minuut.
Salis met een snelle inworp. Křovák geeft een lange en hoge pass. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:9

59e minuut.
Doeltrap. Bartołowicz trapt de bal weg. Salis geeft een lange en hoge pass. Petcu is nu in balbezit. Petcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gościewicz heeft problemen om de bal te vangen. Petcu is nu in balbezit. Petcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:10

61e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Strzeliński probeert naar een medespeler te passen. Jędrysik rent richting de bal. Cordier is nu in balbezit. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Piechowicz de bal. Salis rent richting de bal. Salis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cordier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordier geeft een hoge lob. Bartołowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petcu is nu in balbezit. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:11

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bartołowicz niet meer kan verder spelen.

64e minuut.
Salamoński is nu in balbezit. Cordier verovert de bal door een tackle van achteren. Cordier passt de bal in één keer door. Daar is Petcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:12

65e minuut.
Strzeliński met een sublieme pass. Salamoński rent richting de bal. Cordier onderschept slim de pass. Cordier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Onomah verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Křovák de bal. Křovák speelt de bal door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:13

70e minuut.
Placykiewicz kopt de bal weg. Sulowski geeft de bal voor. Cordier kopt de bal weg. Klungelig pakt Petcu de bal. Petcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:14

72e minuut.
Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu rent richting de bal. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cordier de bal. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Decebal geeft de bal voor. Petcu kopt de bal weg. Cordier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petcu rent richting de bal. Cordier is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:15

79e minuut.
Křovák speelt de bal door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Petcu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:16

81e minuut.
Maziarz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miszewski met een snelle inworp. Decebal geeft een lange en hoge pass. Cordier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bogdanowicz met een harde bal richting middenveld. Decebal kopt de bal weg. Petcu rent richting de bal. Klungelig pakt Petcu de bal. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Decebal kopt de bal weg. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu speelt de bal door. Cordier is nu in balbezit. Cordier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:17

87e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz geeft een hoge lob. Gościewicz heeft problemen om de bal te vangen. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Druidzi 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezjajeczni 81%, Druidzi 19%.
Bezjajeczni - Druidzi 0:18