Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Devils FC KokaninTeam
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Wocial rent richting de bal. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Paauwe is nu in balbezit. Orué is nu in balbezit. Orué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pauka geeft de bal voor. Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari speelt de bal door. Orué rent richting de bal. Orué draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ronkowski met een harde bal richting middenveld. Paauwe rent richting de bal. Paauwe passt de bal zonder na te denken. Daar is Orué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Telichowski passt de bal in één keer door. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski passt de bal in één keer door. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Wocial de bal. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paauwe krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Telichowski is nu in balbezit. Paauwe onderschept slim de pass. Paauwe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orué de bal. Orué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Devils FC 53%, KokaninTeam 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Devils FC - KokaninTeam 0:0

48e minuut.
Tarasiewicz is nu in balbezit. Zwierz onderschept slim de pass. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz schiet op doel. Scherm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wocial met een sublieme pass. Orué bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz begaat een overtreding. Kitowicz krijgt een gele kaart. Orué raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Śmiglewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils FC - KokaninTeam 1:0

60e minuut.
Daar is Paauwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telichowski rent richting de bal. Paauwe begaat een overtreding. Paauwe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Telichowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telichowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Śmiglewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmiglewski passt de bal in één keer door. Orué bereikt de bal nog maar net als eerste. Orué draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Zwierz is nu in balbezit. Tarasiewicz onderschept slim de pass. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. Scherm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Wocial verovert de bal door een tackle van achteren. Wocial passt de bal in één keer door. Dąblewski rent richting de bal. Orué is nu in balbezit. Orué draait met de bal, schiet en ... Ronkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Devils FC 39%, KokaninTeam 61%.
Manchester Devils FC - KokaninTeam 1:0