Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Kluczewo FC Noox
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 46.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Chitaru is nu in balbezit. Jopek begaat een overtreding. Chitaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şirinov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garrn is nu in balbezit. Garrn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Czok onderschept slim de pass. Czok met een sublieme pass. Jopek rent richting de bal. Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru haalt uit met een fantastische trap. Gonstaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
King speelt de bal door. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru passt de bal met de wreef. Garrn is nu in balbezit. Garrn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Kluczewo - FC Noox 0:1

24e minuut.
Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru passt de bal met de wreef. Garrn bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrn haalt uit met een fantastische trap. Gonstaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Kluczewo - FC Noox 0:2

25e minuut.
Garrn onderschept slim de pass. Strugarek rent richting de bal. Garrn onderschept slim de pass. Garrn draait met de bal, schiet en ... Gonstaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Kluczewo - FC Noox 0:3

30e minuut.
Jopek geeft een lange en hoge pass. Bonell heeft problemen om de bal te vangen. Bonell speelt de bal door. Garrn is nu in balbezit. Garrn haalt uit met een fantastische trap. Gonstaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Velchev geeft een lange en hoge pass. Strugarek heeft problemen om de bal te vangen. Garrn rent richting de bal. Garrn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
King is nu in balbezit. King probeert naar een medespeler te passen. Strugarek is nu in balbezit. Garrn verovert de bal door een tackle van achteren. Garrn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Gosiewski geeft de bal voor. Daar is Velchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velchev geeft een hoge lob. Vagu heeft problemen om de bal te vangen. Vagu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Gonstaw trapt de bal weg van het doel. Chitaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kełkowiecki is nu in balbezit. Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nin Novoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. King rent richting de bal. King passt de bal met de wreef. Garrn bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Strugarek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vagu met de inworp. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Kluczewo - FC Noox 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Kluczewo 82%, FC Noox 18%.
Sparta Kluczewo - FC Noox 0:4

46e minuut.
Knab heeft problemen om de bal te vangen. Nin Novoa probeert naar een medespeler te passen. Vagu speelt de bal door. Klungelig pakt Garrn de bal. Garrn schiet op doel. Gonstaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gosiewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru passt de bal in één keer door. Garrn is nu in balbezit. Garrn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bonell is nu in balbezit. Bonell geeft een lange en hoge pass. Chitaru rent richting de bal. Garrn bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chitaru is nu in balbezit. Strugarek is nu in balbezit. Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Kluczewo - FC Noox 0:5

57e minuut.
Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu is nu in balbezit. Vagu passt de bal zonder na te denken. Garrn is nu in balbezit. Garrn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Şirinov passt de bal zonder na te denken. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrn rent richting de bal. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru draait met de bal, schiet en ... Gonstaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garrn bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrn haalt uit met een fantastische trap. Gonstaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Bonell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şirinov probeert naar een medespeler te passen. Chitaru rent richting de bal. Chitaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Kluczewo - FC Noox 0:6

69e minuut.
Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Pustułka heeft problemen om de bal te vangen. Chitaru is nu in balbezit. Gosiewski onderschept slim de pass. Gosiewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bonell kopt de bal weg. Daar is Şirinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şirinov passt de bal zonder na te denken. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel. Gonstaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bonell kopt de bal weg. Daar is Namysłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jopek speelt de bal door. Nin Novoa is nu in balbezit. Nin Novoa geeft de bal voor. Gonstaw bokst de bal weg.

84e minuut.
Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strugarek de bal. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vagu is nu in balbezit. Vagu passt de bal zonder na te denken. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrn bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Kluczewo 71%, FC Noox 29%.
Sparta Kluczewo - FC Noox 0:6