Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPI RKS Bidony
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Eron rent richting de bal. Eron geeft de bal voor. Soboczyński is nu in balbezit. Zygmunt verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Szotek geeft een lange en hoge pass. Wojtóściszyn is nu in balbezit. Krentusz begaat een overtreding. Krentusz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ciałko rent richting de bal. Fafik onderschept slim de pass. Fafik passt de bal in één keer door. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ciałko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Godylewicz met een snelle inworp. Fafik rent richting de bal. Fafik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Biskupski is nu in balbezit. Biskupski passt de bal in één keer door. Stojan probeert naar een medespeler te passen. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Biskupski passt de bal met de wreef. Godylewicz rent richting de bal. Godylewicz passt de bal in één keer door. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Koc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Fafik probeert naar een medespeler te passen. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPI - RKS Bidony 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPI 52%, RKS Bidony 48%.
SPI - RKS Bidony 0:1

49e minuut.
Tomecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtóściszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koc rent richting de bal. Koc haalt uit met een fantastische trap. Trocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPI - RKS Bidony 1:1

63e minuut.
Kot speelt de bal door. Daar is Kaźmierczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczak passt de bal in één keer door. Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski schiet op doel. Mystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Małyszek probeert de bal aan de voet te houden. Stojan is nu in balbezit. Stojan passt de bal in één keer door. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tomecki is nu in balbezit. Stojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stojan passt de bal zonder na te denken. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPI - RKS Bidony 2:1

77e minuut.
Biskupski is nu in balbezit. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko maakt een afschuwelijke overtreding. Ciałko krijgt een gele kaart. Fafik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fafik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPI 53%, RKS Bidony 47%.
SPI - RKS Bidony 2:1
SPI