Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łapki Kotków Olimpia Pisarzowa
4trzy3 Tactiek Mid
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 40.6
good Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen outstanding


16e minuut.
Berta rent richting de bal. Berta geeft een hoge lob. Bellingham rent richting de bal. Jovel onderschept slim de pass. Jovel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Plewnia probeert naar een medespeler te passen. Cortina heeft problemen om de bal te vangen. Delbroek maakt een afschuwelijke overtreding. Delbroek krijgt een gele kaart. Cortina raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jovel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - Olimpia Pisarzowa 0:1

27e minuut.
Russo met een sublieme pass. Brocea rent richting de bal. Tomicki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tomicki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tomicki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Brocea is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Jovel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez geeft een hoge lob. Jovel is nu in balbezit. Jovel schiet op doel. Fregosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łapki Kotków 59%, Olimpia Pisarzowa 41%.
Łapki Kotków - Olimpia Pisarzowa 0:1

54e minuut.
Hanczár passt de bal in één keer door. Rodríguez met een sublieme pass. Vânătoru probeert de bal met de borst te controleren. Jovel rent richting de bal. Jovel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jovel kopt de bal weg. Klungelig pakt Bègue de bal. Bègue passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jovel de bal. Jovel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pałasz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boguszewski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Delbroek geeft een hoge lob. bin Japperil probeert de bal aan de voet te houden. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea heeft problemen om de bal te vangen. Brocea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
bin Japperil verovert de bal door een tackle van achteren. bin Japperil geeft de bal voor. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovel onderschept slim de pass. Jovel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Delbroek speelt de bal door. Daar is Brocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Japperil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brocea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brocea neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łapki Kotków 45%, Olimpia Pisarzowa 55%.
Łapki Kotków - Olimpia Pisarzowa 0:1