Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tęcza Sadło FC Kuciapki
Normal Tactiek ddddupa
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 47.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Livre rent richting de bal. Marchlewicz rent richting de bal. Livre begaat een overtreding. Livre krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Peletti is nu in balbezit. Peletti passt de bal zonder na te denken. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:1

8e minuut.
Braviak heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski speelt de bal door. Zaroda kan de bal niet met de borst controleren. Ameli is nu in balbezit. Ameli haalt uit met een fantastische trap. Płotnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Badjeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Braviak rent richting de bal. Braviak passt de bal in één keer door. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli geeft een lange en hoge pass. Daar is Badjeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badjeck schiet op doel. Płotnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:2

13e minuut.
Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Braviak verovert de bal door een tackle van achteren. Braviak probeert naar een medespeler te passen. Badjeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Badjeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mały trapt de bal weg. Peletti heeft problemen om de bal te vangen. Peletti geeft de bal voor. Ameli rent richting de bal. Ameli draait met de bal, schiet en ... Płotnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:3

15e minuut.
Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti geeft een hoge lob. Krawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Badjeck is nu in balbezit. Badjeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Braviak kopt de bal weg. Peletti rent richting de bal. Peletti speelt de bal door. Klungelig pakt Ameli de bal. Ameli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:4

18e minuut.
Peletti probeert naar een medespeler te passen. Badjeck rent richting de bal. Merla met een sublieme pass. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Badjeck passt de bal zonder na te denken. Peletti rent richting de bal. Peletti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ameli de bal. Ameli schiet op doel. Płotnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Merla probeert naar een medespeler te passen. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti passt de bal zonder na te denken. Badjeck is nu in balbezit. Badjeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ameli geeft een lange en hoge pass. Braviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Braviak geeft een hoge lob. Raj probeert de bal aan de voet te houden. Ameli maakt een snoekduik en kopt de bal. Płotnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:5

33e minuut.
Peletti verovert de bal door een tackle van achteren. Peletti speelt de bal door. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:6

40e minuut.
Otrocki heeft problemen om de bal te vangen. Braviak is nu in balbezit. Braviak passt de bal met de wreef. Ameli is nu in balbezit. Ameli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Sadło 77%, FC Kuciapki 23%.
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:6

47e minuut.
Daar is Jęczmionka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merla met een sublieme pass. Ameli rent richting de bal. Badjeck is nu in balbezit. Badjeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:7

49e minuut.
Płotnikowski speelt de bal door. Peletti kopt de bal weg. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli haalt uit met een fantastische trap. Płotnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:8

50e minuut.
Mały geeft de bal voor. Ankowski is nu in balbezit. Braviak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Braviak krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Ameli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ameli speelt de bal door. Daar is Badjeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badjeck haalt uit met een fantastische trap. Płotnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:9

59e minuut.
Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti passt de bal in één keer door. Badjeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Badjeck schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Merla passt de bal met de wreef. Braviak probeert naar een medespeler te passen. Krawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli onderschept slim de pass. Ameli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:10

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mały trapt de bal weg van het doel. Peletti kopt de bal weg. Ameli is nu in balbezit. Ameli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Płotnikowski trapt de bal weg van het doel. Peletti probeert de bal met de borst te controleren. Ankowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ankowski krijgt een gele kaart. Peletti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ala-Aho komt het veld opgelopen. Normand komt het veld opgelopen. Złotnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ameli rent richting de bal. Ameli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Normand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badjeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badjeck passt de bal met de wreef. Ameli rent richting de bal. Ameli draait met de bal, schiet en ... Płotnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ameli rent richting de bal. Ameli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Merla met een sublieme pass. Ala-Aho is nu in balbezit. Ala-Aho geeft de bal voor. Badjeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Płotnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:11

73e minuut.
Chiguay komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Chiguay geeft de bal voor. Raj kopt de bal weg. Merla met een sublieme pass. Badjeck is nu in balbezit. Badjeck draait met de bal, schiet en ... Płotnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:12

83e minuut.
Płotnikowski met een sublieme pass. Merla rent richting de bal. Merla passt de bal zonder na te denken. Badjeck is nu in balbezit. Badjeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Płotnikowski trapt de bal weg. Normand met een sublieme pass. Ameli is nu in balbezit. Ameli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:13

90e minuut.
Krawczyk is nu in balbezit. Normand verovert de bal door een tackle van achteren. Normand met een sublieme pass. Badjeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Badjeck schiet op doel. Płotnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Sadło 78%, FC Kuciapki 22%.
KS Tęcza Sadło - FC Kuciapki 0:14