Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KartoflankaSA KS Tęcza Sadło
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc is nu in balbezit. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mały de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Parzy rent richting de bal. Rękawek is nu in balbezit. Parzy verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KartoflankaSA 62%, KS Tęcza Sadło 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KartoflankaSA - KS Tęcza Sadło 0:0

49e minuut.
Wilkosz trapt de bal weg van het doel. Otrocki kopt de bal weg. Gilewicz is nu in balbezit. Ankowski onderschept slim de pass. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Otrocki passt de bal met de wreef. Rękawek is nu in balbezit. Mrowiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrowiński krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Raj speelt de bal door. Rękawek rent richting de bal. Gilewicz is nu in balbezit. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Medoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ankowski geeft een lange en hoge pass. Medoń speelt de bal door. Otrocki kopt de bal weg. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Medoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Koszyc rent richting de bal. Gieremek rent richting de bal. Jęczmionka onderschept slim de pass. Koszyc onderschept slim de pass. Koszyc draait met de bal, schiet en ... Płotnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rękawek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strugarek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KartoflankaSA 57%, KS Tęcza Sadło 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KartoflankaSA - KS Tęcza Sadło 0:0