Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Bidony Wroclav
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Francuz rent richting de bal. Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński speelt de bal door. Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumanowski haalt uit met een fantastische trap. Habas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Żaczek geeft een lange en hoge pass. Kełpikowski is nu in balbezit. Met opzet legt Cubała zijn tegenspeler op de grond. Cubała is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Copik met een snelle inworp. Jachowicz is nu in balbezit. Jachowicz passt de bal zonder na te denken. Tarkowski rent richting de bal. Tarkowski schiet op doel. Matuszewski bokst de bal weg.

19e minuut.
Chwiej probeert naar een medespeler te passen. Kurczak is nu in balbezit. Kurczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Szumanowski is nu in balbezit. Szumanowski haalt uit met een fantastische trap. Habas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Szumanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szumanowski met een sublieme pass. Tarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Bidony 56%, Wroclav 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Bidony - Wroclav 0:0

76e minuut.
Kurczyński speelt de bal door. Żaczek heeft problemen om de bal te vangen. Jońca is nu in balbezit. Szumanowski is nu in balbezit. Szumanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Główczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chwiej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stoparek geeft een hoge lob. Daar is Główczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Główczyk kopt de bal weg. Daar is Tarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Bidony 55%, Wroclav 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Bidony - Wroclav 0:0