Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS Zjednoczeni Chełst TGV
Attack Tactiek lb
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
16.5 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten solid
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Strzeliński kopt de bal weg. Daar is Nawotczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu geeft de bal voor. Strzeliński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Biernacki onderschept slim de pass. Filozof is nu in balbezit. Filozof speelt de bal door. Ordak is nu in balbezit. Ordak schiet op doel. Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strzeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzeliński heeft problemen om de bal te vangen. Strzeliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:1

19e minuut.
Filozof onderschept slim de pass. Filozof geeft de bal voor. Vasiliu controleert de bal met de borst. Vasiliu geeft een hoge lob. Strzeliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:2

22e minuut.
Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiliu speelt de bal door. Strzeliński is nu in balbezit. Strzeliński haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:3

26e minuut.
Biernacki kopt de bal weg. Filozof is nu in balbezit. Filozof geeft een lange en hoge pass. Strzeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzeliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Koziara rent richting de bal. Vasiliu onderschept slim de pass. Vasiliu passt de bal met de wreef. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Syska met een sublieme pass. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu speelt de bal door. Strzeliński is nu in balbezit. Strzeliński haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:4

32e minuut.
Daar is Wojno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Biernacki met een snelle inworp. Filozof rent richting de bal. Filozof speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Syska rent richting de bal. Koziara onderschept slim de pass. Vasiliu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vasiliu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Daar is Koziara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesanich geeft een lange en hoge pass. Ordak kopt de bal weg. Strzeliński is nu in balbezit. Strzeliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Zjednoczeni Chełst 68%, TGV 32%.
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:5

46e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Filozof heeft problemen om de bal te vangen. Filozof probeert naar een medespeler te passen. Ordak rent richting de bal. Ordak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dowgiałło niet meer kan verder spelen. Cegła komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki onderschept slim de pass. Biernacki passt de bal in één keer door. Strzeliński rent richting de bal. Strzeliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Cegła met een harde bal richting middenveld. Filozof kopt de bal weg. Strzeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzeliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Filozof controleert de bal met de borst. Filozof geeft de bal voor. Klungelig pakt Strzeliński de bal. Ordak is nu in balbezit. Ordak draait met de bal, schiet en ... Cegła bokst de bal weg. Pranga geeft een lange en hoge pass. Filozof kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojno. Wojno krijgt een gele kaart. Filozof raakt geblesseerd tijdens het duel. Biernacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strzeliński rent richting de bal. Strzeliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich is nu in balbezit. Filozof verovert de bal door een tackle van achteren. Filozof speelt de bal door. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vilotijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotijević geeft een hoge lob. Strzeliński kopt de bal weg. Ordak is nu in balbezit. Ordak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nycz is nu in balbezit. Biernacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Noszczak de bal. Strzeliński is nu in balbezit. Strzeliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:6

74e minuut.
Vilotijević met een snelle inworp. Daar is Biernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biernacki met een sublieme pass. Ordak heeft problemen om de bal te vangen. Ordak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Koziara de bal. Biernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki geeft een lange en hoge pass. Strzeliński rent richting de bal. Strzeliński schiet op doel. Cegła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Filozof passt de bal zonder na te denken. Ordak rent richting de bal. Ordak passt de bal in één keer door. Strzeliński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Zjednoczeni Chełst 65%, TGV 35%.
AKS Zjednoczeni Chełst - TGV 0:7