Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paralotniarze F.C. Szyneczka Cham
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Danielewicz geeft een hoge lob. González Albiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło verovert de bal door een tackle van achteren. Paliło schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - F.C. Szyneczka Cham 0:1

30e minuut.
Trzaska geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betancourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło geeft een hoge lob. González Albiol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Paliło geeft de bal voor. Podolis met een sublieme pass. Klungelig pakt Angelillis de bal. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - F.C. Szyneczka Cham 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paralotniarze 57%, F.C. Szyneczka Cham 43%.
Paralotniarze - F.C. Szyneczka Cham 0:2

60e minuut.
Konkiel is nu in balbezit. Kochík onderschept slim de pass. Rusanowski rent richting de bal. Rusanowski draait met de bal, schiet en ... Kizior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - F.C. Szyneczka Cham 1:2

62e minuut.
Lerman probeert naar een medespeler te passen. Pasieczny rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Angelillis ... Strafschop! Pasieczny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paliło neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Paliło rent richting de bal. Paliło draait met de bal, schiet en ... Pipoca bokst de bal weg. Paliło is nu in balbezit. Paliło schiet op doel. Pipoca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - F.C. Szyneczka Cham 1:3

65e minuut.
Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt speelt de bal door. Tomalak rent richting de bal. Kochík is nu in balbezit. Kochík draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Konkiel geeft een lange en hoge pass. Czerkas kopt de bal weg. Angelillis heeft problemen om de bal te vangen. Paliło rent richting de bal. Paliło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rycak onderschept slim de pass. Tomalak is nu in balbezit. Kochík maakt een afschuwelijke overtreding. Kochík is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tomalak raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomalak met een snel genomen vrije trap. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
González Albiol rent richting de bal. Muszka onderschept slim de pass. Muszka geeft een hoge lob. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danielewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muszka is nu in balbezit. Muszka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paralotniarze 51%, F.C. Szyneczka Cham 49%.
Paralotniarze - F.C. Szyneczka Cham 1:3