Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDK Szewnica Gryfus
433 Tactiek 4 3 3
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten formidable
average Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Ilgaz speelt de bal door. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan speelt de bal door. Jurena rent richting de bal. Jurena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kuler kan de bal niet met de borst controleren. Saraylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilgaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilgaz haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Karpan met een snelle inworp. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurena passt de bal zonder na te denken. Kukec rent richting de bal. Kukec schiet op doel. Mielcioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Leloup onderschept slim de pass. Leloup probeert naar een medespeler te passen. Kjærvik speelt de bal door. Kukec rent richting de bal. Kukec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kukec is nu in balbezit. Kukec haalt uit met een fantastische trap. Kłodkowski probeert de bal aan de voet te houden. Jurena is nu in balbezit. Jurena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Saraylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler speelt de bal door. Wessel is nu in balbezit. Wessel geeft een hoge lob. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kłodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurena onderschept slim de pass. Jurena probeert naar een medespeler te passen. Kukec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukec draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu bokst de bal weg. Jurena is nu in balbezit. Jurena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Gryfus 0:1

28e minuut.
Jurena is nu in balbezit. Jurena passt de bal met de wreef. Kukec rent richting de bal. Kukec haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Gryfus 0:2

31e minuut.
Mielcioiu speelt de bal door. Daar is Kjærvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kjærvik speelt de bal door. Daar is Kukec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Saraylı is nu in balbezit. Saraylı geeft een lange en hoge pass. Ilgaz kopt de bal weg. Jurena rent richting de bal. Jurena schiet op doel. Mielcioiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Doeltrap. Mielcioiu trapt de bal weg van het doel. Wessel kopt de bal weg. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bączyk met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Karpan de bal onder controle te krijgen. Kjærvik probeert naar een medespeler te passen. Jurena is nu in balbezit. Jurena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Saraylı probeert naar een medespeler te passen. Karpan rent richting de bal. Karpan geeft een lange en hoge pass. Jurena is nu in balbezit. Jurena haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu bokst de bal weg.

45e minuut.
Saraylı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kerauli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDK Szewnica 63%, Gryfus 37%.
RDK Szewnica - Gryfus 0:2

49e minuut.
Jurena rent richting de bal. Kufieta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jurena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Gryfus 0:3

51e minuut.
Mielcioiu met een sublieme pass. Kjærvik rent richting de bal. Kjærvik passt de bal met de wreef. Kukec rent richting de bal. Kukec schiet op doel. Mielcioiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Gryfus 0:4

53e minuut.
Sznurowadło geeft een lange en hoge pass. Bączyk kopt de bal weg. Daar is Brzeszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kuler rent richting de bal. Kuler passt de bal in één keer door. Kerauli rent richting de bal. Kukec rent richting de bal. Kukec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kerauli met een snelle inworp. Ilgaz met een sublieme pass. Jurena heeft problemen om de bal te vangen. Jurena haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Gryfus 0:5

73e minuut.
Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Kuler met een sublieme pass. Leloup met een sublieme pass. Jurena rent richting de bal. Jurena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Fernández Montes kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurena de bal. Bączyk is nu in balbezit. Jurena onderschept slim de pass. Jurena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jurena rent richting de bal. Jurena speelt de bal door. Kukec is nu in balbezit. Kukec schiet op doel. Mielcioiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - Gryfus 0:6

82e minuut.
Ilgaz probeert naar een medespeler te passen. Kukec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukec probeert naar een medespeler te passen. Jurena is nu in balbezit. Jurena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kłodkowski geeft een lange en hoge pass. Fernández Montes is nu in balbezit. Fernández Montes geeft de bal voor. Jurena rent richting de bal. Jurena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brzeszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurena is nu in balbezit. Jurena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ilgaz passt de bal met de wreef. Kerauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kuler zijn tegenspeler op de grond. Kuler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDK Szewnica 89%, Gryfus 11%.
RDK Szewnica - Gryfus 0:6