Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
#Gwarek Tarnowskie Góry# F.C Kapy
Normal Tactiek dumi
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 45.2
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. Velinov rent richting de bal. Velinov schiet op doel. Kula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:1

11e minuut.
Kręcioł controleert de bal met de borst. Velinov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kręcioł. Velinov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Velinov kan niet meer verder spelen. Cuper komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Janbeck speelt de bal door. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik passt de bal in één keer door. Cuper is nu in balbezit. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kręcioł passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Egelja de bal. Egelja geeft een lange en hoge pass. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lelewik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuper is nu in balbezit. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:2

28e minuut.
Stręt is nu in balbezit. Janbeck rent richting de bal. Janbeck met een sublieme pass. Cuper rent richting de bal. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:3

32e minuut.
Egelja passt de bal met de wreef. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper passt de bal zonder na te denken. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maciocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha probeert naar een medespeler te passen. Gwardys rent richting de bal. Martínez Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Gutiérrez geeft de bal voor. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:4

38e minuut.
Bogacki speelt de bal door. Kręcioł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #Gwarek Tarnowskie Góry# 69%, F.C Kapy 31%.
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:5

54e minuut.
Kula met een sublieme pass. Daar is Masoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masoni passt de bal in één keer door. Cuper rent richting de bal. Cuper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bogacki rent richting de bal. Bogacki geeft een lange en hoge pass. Martínez Gutiérrez kopt de bal weg. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:6

60e minuut.
Egelja is nu in balbezit. Egelja geeft een hoge lob. Martínez Gutiérrez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lelewik de bal. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:7

63e minuut.
Stręt probeert naar een medespeler te passen. Milardović rent richting de bal. Milardović speelt de bal door. Masoni is nu in balbezit. Masoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Masoni geeft de bal voor. Cuper is nu in balbezit. Cuper speelt de bal door. Masoni rent richting de bal. Masoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Masoni met een sublieme pass. Egelja geeft een hoge lob. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel. Kula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:8

73e minuut.
Cuper rent richting de bal. Janbeck is nu in balbezit. Cuper rent richting de bal. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sarna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Gąsior is nu in balbezit. Cuper onderschept slim de pass. Cuper haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lelewik kopt de bal weg. Klungelig pakt Gąsior de bal. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bogacki de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt geeft een hoge lob. Gąsior kopt de bal weg. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gontarewicz passt de bal in één keer door. Masoni met een sublieme pass. Cuper is nu in balbezit. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Maciocha rent richting de bal. Milardović met een sublieme pass. Egelja geeft de bal voor. Janbeck controleert de bal met de borst. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:9

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egelja met de inworp. Cuper geeft een lange en hoge pass. Masoni rent richting de bal. Masoni schiet op doel. Kula bokst de bal weg.

90e minuut.
Egelja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Janbeck de bal. Bogacki rent richting de bal. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #Gwarek Tarnowskie Góry# 75%, F.C Kapy 25%.
#Gwarek Tarnowskie Góry# - F.C Kapy 0:10