Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Kapy WIŚLACKI Kraków
dumi Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.1
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Inworp. Milardović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egelja geeft de bal voor. Daar is Velinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski onderschept slim de pass. Sokołowski met een sublieme pass. Cuper rent richting de bal. Cuper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egelja met de inworp. Milardović rent richting de bal. Milardović geeft een hoge lob. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen. Radan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Smolarow geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martínez Gutiérrez zal de hoekschop nemen. Velinov rent richting de bal. Velinov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 1:0

11e minuut.
Velinov rent richting de bal. Rydel begaat een overtreding. Velinov raakt geblesseerd tijdens het duel. Milardović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen. Eliaszewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rydel is nu in balbezit. Milardović verovert de bal door een tackle van achteren. Milardović probeert naar een medespeler te passen. Velinov heeft problemen om de bal te vangen. Velinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 2:0

15e minuut.
Martínez Gutiérrez geeft de bal voor. Daar is Eliaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarow is nu in balbezit. Velinov onderschept slim de pass. Velinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 3:0

24e minuut.
Egelja kopt de bal weg. Velinov rent richting de bal. Velinov met een sublieme pass. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Martínez Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Velinov rent richting de bal. Daar is Eliaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velinov rent richting de bal. Velinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Masoni passt de bal zonder na te denken. Egelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Egelja passt de bal met de wreef. Velinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velinov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eliaszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Egelja heeft problemen om de bal te vangen. Egelja speelt de bal door. Milardović met een sublieme pass. Cuper heeft problemen om de bal te vangen. Cuper draait met de bal, schiet en ... Radan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Miecugow is nu in balbezit. Masoni verovert de bal door een tackle van achteren. Masoni met een sublieme pass. Cuper is nu in balbezit. Cuper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 4:0

42e minuut.
Velinov is nu in balbezit. Daar is Velinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velinov passt de bal met de wreef. Daar is Cuper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 39%, WIŚLACKI Kraków 61%.
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 4:0

48e minuut.
Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper rent richting de bal. Cuper passt de bal met de wreef. Velinov rent richting de bal. Velinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Milardović speelt de bal door. Masoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez geeft de bal voor. Velinov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Martínez Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 5:0

58e minuut.
Cuper is nu in balbezit. Cuper geeft een lange en hoge pass. Smolarow is nu in balbezit. Velinov verovert de bal door een tackle van achteren. Velinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 6:0

59e minuut.
Boruta passt de bal met de wreef. Gzik is nu in balbezit. Gzik passt de bal met de wreef. Cuper heeft problemen om de bal te vangen. Cuper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Velinov rent richting de bal. Velinov geeft een lange en hoge pass. Cuper rent richting de bal. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Radan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 7:0

64e minuut.
Martínez Gutiérrez rent richting de bal. Martínez Gutiérrez geeft de bal voor. Velinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 8:0

64e minuut.
Boruta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rydel de bal. Sokołowski is nu in balbezit. Cuper onderschept slim de pass. Cuper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Miecugow controleert de bal met de borst. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni geeft een hoge lob. Velinov rent richting de bal. Velinov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Masoni geeft de bal voor. Miecugow probeert de bal aan de voet te houden. Cuper is nu in balbezit. Cuper geeft een hoge lob. Velinov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velinov is nu in balbezit. Velinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 9:0

70e minuut.
Rydel is nu in balbezit. Rydel passt de bal met de wreef. Sokołowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pałubicki is nu in balbezit. Egelja onderschept slim de pass. Egelja passt de bal zonder na te denken. Velinov rent richting de bal. Velinov geeft de bal voor. Radan bokst de bal weg.

82e minuut.
Masoni draait met de bal, schiet en ... Eliaszewicz probeert de bal met de borst te controleren. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eliaszewicz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Velinov is nu in balbezit. Velinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 10:0

85e minuut.
Daar is Velinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velinov geeft een lange en hoge pass. Smolarow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radan trapt de bal weg van het doel. Milardović kopt de bal weg. Velinov is nu in balbezit. Velinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Masoni met een sublieme pass. Stręt heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Rydel zijn tegenspeler op de grond. Rydel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Stręt raakt geblesseerd tijdens het duel. Stręt met een snel genomen vrije trap. Pałubicki kopt de bal weg. Eliaszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pałubicki geeft een hoge lob. Martínez Gutiérrez is nu in balbezit. Martínez Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Cuper rent richting de bal. Cuper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 27%, WIŚLACKI Kraków 73%.
F.C Kapy - WIŚLACKI Kraków 10:0