Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twarde Pierniki Stasiowo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Fiutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutka passt de bal in één keer door. Pozorek is nu in balbezit. Pozorek draait met de bal, schiet en ... Brynkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twarde Pierniki - Stasiowo 1:0

13e minuut.
Kwaśnik kopt de bal weg. Walinięty bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki onderschept slim de pass. Kwaśnik onderschept slim de pass. Kwaśnik schiet op doel. Pranagal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Jaszczowski is nu in balbezit. Cieplewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cieplewicz passt de bal in één keer door. Pozorek rent richting de bal. Pozorek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Walinięty bereikt de bal nog maar net als eerste. Walinięty passt de bal zonder na te denken. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap. Pranagal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Pranagal met een harde bal richting middenveld. Jaszczowski kopt de bal weg. Kwaśnik heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nawrocki geeft de bal voor. Rygorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobola krijgt een gele kaart. Rygorowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rygorowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walinięty rent richting de bal. Walinięty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koszela zal de hoekschop nemen. Żytomirski heeft problemen om de bal te vangen. Walinięty bereikt de bal nog maar net als eerste. Walinięty haalt uit met een fantastische trap. Pranagal bokst de bal weg.

39e minuut.
Cieplewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzpień is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszela. Koszela krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Wybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozorek onderschept slim de pass. Pozorek passt de bal in één keer door. Bobola rent richting de bal. Bobola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wybicki is nu in balbezit. Wybicki geeft een hoge lob. Walinięty rent richting de bal. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twarde Pierniki - Stasiowo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twarde Pierniki 57%, Stasiowo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twarde Pierniki - Stasiowo 1:1

56e minuut.
Klungelig pakt Pozorek de bal. Fiutka rent richting de bal. Fiutka passt de bal in één keer door. Pozorek rent richting de bal. Pozorek schiet op doel. Brynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zasadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiutka rent richting de bal. Fiutka geeft de bal voor. Germanek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Twarde Pierniki - Stasiowo 2:1

71e minuut.
Koszela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszela geeft een lange en hoge pass. Trzpień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walinięty rent richting de bal. Walinięty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twarde Pierniki 46%, Stasiowo 54%.
Twarde Pierniki - Stasiowo 2:1