Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Modliborzyce Drużyna Sokkera
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arndt geeft de bal voor. Brykała is nu in balbezit. Zharkov rent richting de bal. Zharkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zharkov is nu in balbezit. Zharkov speelt de bal door. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Kubik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak met een sublieme pass. Zharkov rent richting de bal. Zharkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Drużyna Sokkera 1:0

38e minuut.
Jurczak met een sublieme pass. Bedra rent richting de bal. Zharkov is nu in balbezit. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Kubik bokst de bal weg.

42e minuut.
Onyszko trapt de bal weg van het doel. Zharkov kopt de bal weg. Kobyłko heeft problemen om de bal te vangen. Bedra rent richting de bal. Bedra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pilich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ener met de inworp. Jurczak is nu in balbezit. Jurczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 35%, Drużyna Sokkera 65%.
Drink Team Modliborzyce - Drużyna Sokkera 1:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kubik met een harde bal richting middenveld. Branson kopt de bal weg. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Zharkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra rent richting de bal. Zharkov rent richting de bal. Zharkov schiet op doel. Kubik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kubik probeert naar een medespeler te passen. Branson kopt de bal weg. Zharkov heeft problemen om de bal te vangen. Zharkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Drużyna Sokkera 2:0

63e minuut.
Hermaniuk probeert naar een medespeler te passen. Peresada heeft problemen om de bal te vangen. Zharkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharkov draait met de bal, schiet en ... Kubik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Drużyna Sokkera 3:0

69e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Zharkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyłko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zharkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zharkov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kubik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zharkov rent richting de bal. Zharkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Drużyna Sokkera 4:0

78e minuut.
Kobyłko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jóźwiak rent richting de bal. Branson onderschept slim de pass. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov onderschept slim de pass. Zharkov probeert naar een medespeler te passen. Carnabuci rent richting de bal. Carnabuci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Onyszko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carnabuci met de inworp. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jóźwiak controleert de bal met de borst. Zharkov onderschept slim de pass. Zharkov speelt de bal door. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 27%, Drużyna Sokkera 73%.
Drink Team Modliborzyce - Drużyna Sokkera 4:0