Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Gulls Zakapiory Kołatki
433 Tactiek 532off
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 37.4
goed Schieten solide
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Magerko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gangan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ndzuzo de bal. Brzydkowski is nu in balbezit. Ndzuzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ndzuzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Marciaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojski komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Đerlek speelt de bal door. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka met een sublieme pass. Răcaru speelt de bal door. Cəbrayılov onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Güntekiner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Volder geeft de bal voor. Wojski kopt de bal weg. Minh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko verovert de bal door een tackle van achteren. Magerko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Christie is nu in balbezit. Christie geeft een hoge lob. Wojski is nu in balbezit. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Politankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Đerlek rent richting de bal. Magerko onderschept slim de pass. Magerko met een sublieme pass. Christie rent richting de bal. Christie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 24%, Zakapiory Kołatki 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Gulls - Zakapiory Kołatki 0:0

46e minuut.
Inczewski komt het veld opgelopen. Məlikov komt het veld opgelopen. Mężyk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Güntekiner is nu in balbezit. Güntekiner speelt de bal door. Răcaru geeft een hoge lob. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. Filuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niemierka rent richting de bal. Niemierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Zakapiory Kołatki 0:1

64e minuut.
Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst onderschept slim de pass. Dhulst speelt de bal door. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Răcaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erdemoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemierka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Zakapiory Kołatki 0:2

69e minuut.
Volder controleert de bal met de borst. Đerlek rent richting de bal. Đerlek passt de bal in één keer door. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 51%, Zakapiory Kołatki 49%.
White Gulls - Zakapiory Kołatki 0:2