Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zagłębie Sosnowiec KS Prądniczanka2010
352 Tactiek 541
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 46
very good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi passt de bal met de wreef. Grudziński met een sublieme pass. Čmeral heeft problemen om de bal te vangen. Čmeral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jęczeń speelt de bal door. Grudziński speelt de bal door. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral verovert de bal door een tackle van achteren. Čmeral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk speelt de bal door. Dvořák rent richting de bal. Dvořák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 0:1

9e minuut.
Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi passt de bal met de wreef. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 1:1

9e minuut.
Grubczyk met een sublieme pass. Beppesson met een sublieme pass. Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen. Čmeral rent richting de bal. Čmeral haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Beppesson kopt de bal weg. Grubczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń probeert naar een medespeler te passen. Dvořák is nu in balbezit. Dvořák haalt uit met een fantastische trap. Santa bokst de bal weg.

18e minuut.
Casertani geeft een lange en hoge pass. Syper kopt de bal weg. Santakallio speelt de bal door. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral draait met de bal, schiet en ... Manichejski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubczyk passt de bal in één keer door. Dvořák rent richting de bal. Dvořák schiet op doel. Santa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Syper geeft de bal voor. Grubczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Serwotka de bal. Dvořák onderschept slim de pass. Dvořák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chojka met een sublieme pass. Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral onderschept slim de pass. Čmeral haalt uit met een fantastische trap. Manichejski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 2:1

40e minuut.
Arzenti passt de bal met de wreef. Jęczeń met een sublieme pass. Dvořák is nu in balbezit. Dvořák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 2:2

44e minuut.
Syper probeert naar een medespeler te passen. Jęczeń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński geeft een hoge lob. Čmeral maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zagłębie Sosnowiec 46%, KS Prądniczanka2010 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 2:2

50e minuut.
Daar is Dvořák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubczyk is nu in balbezit. Dvořák is nu in balbezit. Grubczyk is nu in balbezit. Grubczyk schiet op doel. Santa bokst de bal weg.

53e minuut.
Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka speelt de bal door. Arzenti probeert naar een medespeler te passen. Dvořák rent richting de bal. Dvořák schiet op doel. Santa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 2:3

57e minuut.
Dvořák haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Serwotka de bal. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk draait met de bal, schiet en ... Santa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 2:4

62e minuut.
Paspatis heeft problemen om de bal te vangen. Dvořák bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dvořák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvořák schiet op doel. Santa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 2:5

69e minuut.
Serwotka passt de bal in één keer door. Santakallio geeft een lange en hoge pass. Syper kopt de bal weg. Peruzzi heeft problemen om de bal te vangen. Peruzzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chojka rent richting de bal. Chojka passt de bal zonder na te denken. Kiszka probeert de bal met de borst te controleren. Dvořák rent richting de bal. Dvořák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paspatis onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Peruzzi onderschept slim de pass. Peruzzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čmeral de bal. Čmeral schiet op doel. Manichejski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 3:5

74e minuut.
Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka verovert de bal door een tackle van achteren. Chojka geeft een lange en hoge pass. Dvořák is nu in balbezit. Dvořák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Syper is nu in balbezit. Syper passt de bal met de wreef. Jęczeń speelt de bal door. Dvořák rent richting de bal. Dvořák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Arzenti is nu in balbezit. Arzenti geeft een hoge lob. Dvořák heeft problemen om de bal te vangen. Dvořák draait met de bal, schiet en ... Santa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zagłębie Sosnowiec 55%, KS Prądniczanka2010 45%.
FC Zagłębie Sosnowiec - KS Prądniczanka2010 3:5