Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Gibony FC Zagłębie Sosnowiec
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 43.7
hopeless Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi onderschept slim de pass. Peruzzi speelt de bal door. Čmeral rent richting de bal. Čmeral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miadzielec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzek rent richting de bal. Peruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:1

9e minuut.
Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka passt de bal met de wreef. Peruzzi rent richting de bal. Kapturek is nu in balbezit. Kapturek geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Čmeral rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santakallio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Serwotka geeft de bal voor. Daar is Čmeral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński begaat een overtreding. Piwoński krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Santakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Santakallio geeft een lange en hoge pass. Daar is Muzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Miadzielec geeft een hoge lob. Sądkiewicz met een sublieme pass. Kapturek rent richting de bal. Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Piwoński onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:2

24e minuut.
Daar is Bieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiszka probeert naar een medespeler te passen. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:3

26e minuut.
Grudziński rent richting de bal. Grudziński geeft de bal voor. Čmeral rent richting de bal. Čmeral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:4

28e minuut.
Santakallio geeft een hoge lob. Daar is Jeziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:5

28e minuut.
Miodziek heeft problemen om de bal te vangen. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi passt de bal in één keer door. Čmeral rent richting de bal. Čmeral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek verovert de bal door een tackle van achteren. Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Muzek is nu in balbezit. Kapturek rent richting de bal. Kapturek passt de bal in één keer door. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:6

41e minuut.
Grudziński kopt de bal weg. Kapturek is nu in balbezit. Kapturek speelt de bal door. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Gibony 65%, FC Zagłębie Sosnowiec 35%.
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:6

46e minuut.
Serwotka passt de bal in één keer door. Sądkiewicz met een sublieme pass. Grudziński rent richting de bal. Grudziński geeft de bal voor. Čmeral krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kapturek is nu in balbezit. Kapturek passt de bal zonder na te denken. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral draait met de bal, schiet en ... Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:7

57e minuut.
Kapturek passt de bal met de wreef. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral passt de bal in één keer door. Peruzzi rent richting de bal. Peruzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:8

64e minuut.
Kołodziejek rent richting de bal. Paspatis verovert de bal door een tackle van achteren. Paspatis passt de bal zonder na te denken. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek is nu in balbezit. Kapturek passt de bal zonder na te denken. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral schiet op doel. Szczur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kurzawa kan de bal niet met de borst controleren. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmeral passt de bal zonder na te denken. Peruzzi is nu in balbezit. Peruzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:9

88e minuut.
Santakallio passt de bal zonder na te denken. Muzek heeft problemen om de bal te vangen. Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Čmeral is nu in balbezit. Čmeral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Gibony 72%, FC Zagłębie Sosnowiec 28%.
Leśne Gibony - FC Zagłębie Sosnowiec 0:9