Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0104
  • Stadion: PNR Stars Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1916
PNR Stars Fc Chrobrego 1405
test Tactiek 451
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 23
formidabel Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Gorczyca controleert de bal met de borst. Grombelski onderschept slim de pass. Grombelski speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 1:0

7e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Grombelski rent richting de bal. Grombelski met een sublieme pass. Klungelig pakt Säynevirta de bal. Säynevirta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 2:0

11e minuut.
Jakucevičius probeert naar een medespeler te passen. Farkas rent richting de bal. Stań is nu in balbezit. Farkas onderschept slim de pass. Farkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Prasnal passt de bal met de wreef. Grombelski is nu in balbezit. Grombelski speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Marczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bucki is nu in balbezit. Farkas verovert de bal door een tackle van achteren. Farkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Armas met een sublieme pass. Säynevirta rent richting de bal. Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Sandsmark onderschept slim de pass. Sandsmark geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Prasnal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qualle komt het veld opgelopen. Castro met een snelle inworp. Armas rent richting de bal. Armas geeft een lange en hoge pass. Dziedzic heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Säynevirta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas geeft een lange en hoge pass. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Qualle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandsmark met een sublieme pass. Farkas rent richting de bal. Farkas schiet op doel. Stań probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 3:0

32e minuut.
Farkas speelt de bal door. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark speelt de bal door. Farkas rent richting de bal. Farkas schiet op doel. Marczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Säynevirta neemt de hoekschop. Armas rent richting de bal. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bucki probeert de bal aan de voet te houden. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark passt de bal met de wreef. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 4:0

38e minuut.
Papierz met een sublieme pass. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Qualle met een sublieme pass. Klungelig pakt Sandsmark de bal. Sandsmark geeft de bal voor. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marczyk trapt de bal weg. Sandsmark kopt de bal weg. Farkas rent richting de bal. Farkas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNR Stars 19%, Fc Chrobrego 1405 81%.
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 4:0

49e minuut.
Niwiński rent richting de bal. Sandsmark onderschept slim de pass. Sandsmark met een sublieme pass. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta draait met de bal, schiet en ... Marczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 5:0

53e minuut.
Säynevirta passt de bal zonder na te denken. Armas rent richting de bal. Armas geeft een lange en hoge pass. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Armas geeft een lange en hoge pass. Säynevirta rent richting de bal. Säynevirta speelt de bal door. Farkas rent richting de bal. Farkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Modan geeft een lange en hoge pass. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Minga begaat een overtreding. Minga krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Farkas rent richting de bal. Farkas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stań de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Säynevirta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farkas is nu in balbezit. Farkas haalt uit met een fantastische trap. Marczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 6:0

65e minuut.
Przybyś heeft problemen om de bal te vangen. Säynevirta is nu in balbezit. Sandsmark met een sublieme pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Armas onderschept slim de pass. Armas probeert naar een medespeler te passen. Grombelski speelt de bal door. Säynevirta rent richting de bal. Säynevirta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Marczyk trapt de bal weg van het doel. Grombelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombelski geeft een lange en hoge pass. Daar is Farkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farkas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Marczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 7:0

76e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas haalt uit met een fantastische trap. Marczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 8:0

79e minuut.
Niwiński is nu in balbezit. Sandsmark onderschept slim de pass. Sandsmark passt de bal zonder na te denken. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 9:0

80e minuut.
Minga passt de bal zonder na te denken. Farkas controleert de bal met de borst. Farkas probeert naar een medespeler te passen. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Castro rent richting de bal. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas passt de bal in één keer door. Farkas is nu in balbezit. Farkas haalt uit met een fantastische trap. Marczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Minga speelt de bal door. Grombelski is nu in balbezit. Grombelski geeft een lange en hoge pass. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas haalt uit met een fantastische trap. Marczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNR Stars 18%, Fc Chrobrego 1405 82%.
PNR Stars - Fc Chrobrego 1405 9:0