Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GoalBusters The Buraks
NEW Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bachleda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celeban met een sublieme pass. Bubel rent richting de bal. Wujaszczyk onderschept slim de pass. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Celeban met een snelle inworp. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki passt de bal in één keer door. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
García Sendín geeft een hoge lob. Filarski met een sublieme pass. García Sendín kopt de bal weg. Wujaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GoalBusters - The Buraks 1:0

14e minuut.
Celeban passt de bal met de wreef. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki passt de bal in één keer door. Daar is Wujaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
García Sendín bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sendín geeft de bal voor. Klungelig pakt Bubel de bal. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
García Sendín speelt de bal door. Celeban rent richting de bal. Celeban passt de bal met de wreef. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ochódzki met een sublieme pass. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak begaat een overtreding. Łeptuch raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wujaszczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
GoalBusters - The Buraks 2:0

43e minuut.
Daar is Bubel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujaszczyk speelt de bal door. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GoalBusters - The Buraks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoalBusters 34%, The Buraks 66%.
GoalBusters - The Buraks 3:0

66e minuut.
García Sendín bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sendín met een sublieme pass. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch draait met de bal, schiet en ... Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Bubel is nu in balbezit. Celeban verovert de bal door een tackle van achteren. Celeban speelt de bal door. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Łeptuch geeft een hoge lob. Celeban speelt de bal door. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GoalBusters - The Buraks 4:0

82e minuut.
Tarachulski passt de bal zonder na te denken. Bubel rent richting de bal. Wujaszczyk is nu in balbezit. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch draait met de bal, schiet en ... Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoalBusters 32%, The Buraks 68%.
GoalBusters - The Buraks 4:0