Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wakanda Fc Bakłażany
Nowa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 21.8
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Matović heeft problemen om de bal te vangen. Matović speelt de bal door. Matamoros geeft een lange en hoge pass. Uusimaa is nu in balbezit. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Fc Bakłażany 1:0

4e minuut.
Chincarini rent richting de bal. Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusimaa rent richting de bal. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap. Jończy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Fc Bakłażany 2:0

6e minuut.
Chincarini passt de bal in één keer door. Uusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszko rent richting de bal. Uusimaa onderschept slim de pass. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pinjatić passt de bal in één keer door. Matamoros is nu in balbezit. Matamoros speelt de bal door. Chincarini rent richting de bal. Chincarini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pinjatić passt de bal zonder na te denken. Samarone rent richting de bal. Samarone passt de bal zonder na te denken. Uusimaa rent richting de bal. Uusimaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chincarini is nu in balbezit. Chincarini met een sublieme pass. Samarone is nu in balbezit. Uusimaa is nu in balbezit. Uusimaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Samarone de bal. Samarone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bimber de bal. Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Matamoros rent richting de bal. Matamoros probeert naar een medespeler te passen. Lacroix rent richting de bal. Oleszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszko haalt uit met een fantastische trap. Dolguetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakanda 29%, Fc Bakłażany 71%.
Wakanda - Fc Bakłażany 2:0

46e minuut.
Ezilmez komt het veld opgelopen. Değirmendere komt het veld opgelopen. Víg komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Oleszko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ezilmez met de inworp. Daar is Pinjatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinjatić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Matović speelt de bal door. Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone passt de bal in één keer door. Chincarini is nu in balbezit. Chincarini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Macé onderschept slim de pass. Macé geeft een hoge lob. Uusimaa kopt de bal weg. Samarone rent richting de bal. Samarone haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Chincarini passt de bal met de wreef. Uusimaa rent richting de bal. Uusimaa passt de bal in één keer door. Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber speelt de bal door. Samarone is nu in balbezit. Samarone geeft een hoge lob. Uusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Fc Bakłażany 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakanda 28%, Fc Bakłażany 72%.
Wakanda - Fc Bakłażany 3:0