Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0105
  • Stadion: IndoPak Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3096
Fc Bakłażany Motyczaki
Normal Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten poor
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou onderschept slim de pass. Schou passt de bal met de wreef. Özkardeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkardeş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Salachna speelt de bal door. Guédon speelt de bal door. Schou is nu in balbezit. Schou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Jończy probeert naar een medespeler te passen. Małyszek kopt de bal weg. Guédon speelt de bal door. Schou is nu in balbezit. Schou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Salachna speelt de bal door. Guédon is nu in balbezit. Guédon geeft een lange en hoge pass. Özkardeş probeert de bal met de borst te controleren. Özkardeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łaszczewski de bal. Özkardeş verovert de bal door een tackle van achteren. Özkardeş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Özkardeş heeft problemen om de bal te vangen. Łaszczewski rent richting de bal. Łaszczewski passt de bal met de wreef. Özkardeş kan de bal niet met de borst controleren. Özkardeş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Ankowski de bal. Losada rent richting de bal. Schou is nu in balbezit. Schou schiet op doel. Jończy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:1

36e minuut.
Schou is nu in balbezit. Klungelig pakt Özkardeş de bal. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:2

38e minuut.
Szurpicki rent richting de bal. Salachna verovert de bal door een tackle van achteren. Salachna probeert naar een medespeler te passen. Schou is nu in balbezit. Schou draait met de bal, schiet en ... Jończy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Ankowski is nu in balbezit. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Schou rent richting de bal. Schou haalt uit met een fantastische trap. Jończy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Oleszko rent richting de bal. Özkardeş onderschept slim de pass. Łaszczewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Łaszczewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łaszczewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bakłażany 80%, Motyczaki 20%.
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:2

47e minuut.
Tywralski is nu in balbezit. Oleszko rent richting de bal. Tywralski verovert de bal door een tackle van achteren. Özkardeş is nu in balbezit. Özkardeş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Salachna probeert naar een medespeler te passen. Guédon is nu in balbezit. Guédon passt de bal met de wreef. Schou is nu in balbezit. Schou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Salachna is nu in balbezit. Salachna met een sublieme pass. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:3

61e minuut.
Klungelig pakt Özkardeş de bal. Oleszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszko geeft een hoge lob. Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Guédon de bal. Guédon speelt de bal door. Özkardeş is nu in balbezit. Özkardeş haalt uit met een fantastische trap. Bimber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:4

79e minuut.
Jończy trapt de bal weg van het doel. Tywralski kopt de bal weg. Oleszko is nu in balbezit. Özkardeş verovert de bal door een tackle van achteren. Özkardeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:5

84e minuut.
Szurpicki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Węgorowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Losada rent richting de bal. Losada draait met de bal, schiet en ... Jończy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:6

86e minuut.
Özkardeş verovert de bal door een tackle van achteren. Özkardeş geeft de bal voor. Guédon bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou rent richting de bal. Schou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:7

89e minuut.
Studnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Studnicki passt de bal zonder na te denken. Oleszko is nu in balbezit. Özkardeş is nu in balbezit. Özkardeş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bakłażany 91%, Motyczaki 9%.
Fc Bakłażany - Motyczaki 0:7