Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Green Boy Control
łoki toki Tactiek 442
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
38 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 22.8
very good Schieten average
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Niziałek geeft een lange en hoge pass. Marusarz met een sublieme pass. Panasci kopt de bal weg. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Niziałek de bal. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Ślepokura de bal. Niziałek begaat een overtreding. Ślepokura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Gohari met een snel genomen vrije trap. Panasci heeft problemen om de bal te vangen. Mutryn maakt een afschuwelijke overtreding. Mutryn krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak passt de bal zonder na te denken. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel. Sejud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 2:0

14e minuut.
Nook is nu in balbezit. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nook verovert de bal door een tackle van achteren. Nook geeft een lange en hoge pass. Portillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nook geeft een lange en hoge pass. Myszkiewicz onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ślepokura neemt de hoekschop. Panasci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzeszczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niziałek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Durasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 2:1

26e minuut.
Stolarczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Portillo de bal. Gatzonikas geeft een lange en hoge pass. Panasci is nu in balbezit. Panasci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 3:1

28e minuut.
Matuszczyk geeft de bal voor. Kroczewski kopt de bal weg. Ślepokura probeert de bal met de borst te controleren. Gatzonikas geeft de bal voor. Panasci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gatzonikas passt de bal in één keer door. Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal in één keer door. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Myszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Portillo geeft de bal voor. Panasci is nu in balbezit. Panasci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 4:1

35e minuut.
El Gohari speelt de bal door. Nook heeft problemen om de bal te vangen. Nook passt de bal zonder na te denken. Panasci rent richting de bal. Panasci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 5:1

38e minuut.
Klungelig pakt Panasci de bal. Nook geeft de bal voor. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel. Sejud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Panasci probeert naar een medespeler te passen. Nook bereikt de bal nog maar net als eerste. Nook speelt de bal door. Portillo is nu in balbezit. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ślepokura onderschept slim de pass. Ślepokura passt de bal in één keer door. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ... Sejud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 6:1

44e minuut.
El Gohari speelt de bal door. Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura passt de bal in één keer door. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 26%, Control 74%.
The Green Boy - Control 7:1

50e minuut.
Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski geeft een lange en hoge pass. El Gohari geeft een lange en hoge pass. Nook is nu in balbezit. Nook haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura met een sublieme pass. Panasci heeft problemen om de bal te vangen. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 8:1

54e minuut.
Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Loczkowski kopt de bal weg. Ślepokura probeert de bal met de borst te controleren. Grzeszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzeszczak schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Gatzonikas passt de bal in één keer door. Myszkiewicz rent richting de bal. Panasci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panasci krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Nook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nook passt de bal zonder na te denken. Gatzonikas speelt de bal door. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 9:1

58e minuut.
Panasci passt de bal zonder na te denken. Leszaniuk is nu in balbezit. Leszaniuk passt de bal met de wreef. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Loczkowski onderschept slim de pass. Loczkowski geeft de bal voor. Portillo kopt de bal weg. Panasci is nu in balbezit. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Sejud met een harde bal richting middenveld. Panasci rent richting de bal. Panasci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 10:1

68e minuut.
El Gohari met een sublieme pass. Portillo is nu in balbezit. Ślepokura rent richting de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sejud speelt de bal door. Nook rent richting de bal. Nook passt de bal zonder na te denken. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Bąkowski is nu in balbezit. Niziałek is nu in balbezit. Met opzet legt Bąkowski zijn tegenspeler op de grond. Bąkowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Czeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
El Gohari met een snelle inworp. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzonikas onderschept slim de pass. Gatzonikas geeft de bal voor. Panasci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Sejud bokst de bal weg.

81e minuut.
Nook rent richting de bal. Nook geeft de bal voor. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gatzonikas passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. Portillo speelt de bal door. Panasci is nu in balbezit. Panasci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Control 11:1

90e minuut.
Nook bereikt de bal nog maar net als eerste. Nook speelt de bal door. Panasci rent richting de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 31%, Control 69%.
The Green Boy - Control 11:1