Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hultaje The Green Boy
433 Tactiek 442
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 18.3
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vībans onderschept slim de pass. Vībans passt de bal met de wreef. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 1:0

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Vībans de bal onder controle te krijgen. Svitavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitavský speelt de bal door. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Erbetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erbetta passt de bal in één keer door. Mefikowicz rent richting de bal. Jasečko verovert de bal door een tackle van achteren. Jasečko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Frankinas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Erbetta de bal. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Kroczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 2:0

13e minuut.
Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitavský onderschept slim de pass. Vībans probeert naar een medespeler te passen. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mefikowicz is nu in balbezit. Jasečko verovert de bal door een tackle van achteren. Jasečko probeert naar een medespeler te passen. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta haalt uit met een fantastische trap. Kroczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 3:0

20e minuut.
Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz geeft een lange en hoge pass. Vībans kopt de bal weg. Frankinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 4:0

21e minuut.
Cioculescu met een sublieme pass. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta passt de bal zonder na te denken. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 5:0

27e minuut.
Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu speelt de bal door. Frankinas geeft een hoge lob. Jasečko rent richting de bal. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Kroczewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 6:0

30e minuut.
Kroczewski met een harde bal richting middenveld. Vībans kopt de bal weg. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Frankinas speelt de bal door. Jasečko is nu in balbezit. Erbetta rent richting de bal. Jasečko rent richting de bal. Jasečko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 7:0

34e minuut.
Vībans bereikt de bal nog maar net als eerste. Vībans passt de bal met de wreef. Erbetta is nu in balbezit. Erbetta geeft een hoge lob. Jasečko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Stähli is nu in balbezit. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Jasečko de bal. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. Kroczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Andrzejewski de bal. Frankinas is nu in balbezit. Frankinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 8:0

39e minuut.
Svitavský probeert naar een medespeler te passen. Jasečko rent richting de bal. Klungelig pakt Jasečko de bal. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. Kroczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 9:0

40e minuut.
Węgrzyk probeert naar een medespeler te passen. Przepióra is nu in balbezit. Jasečko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jasečko krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Przepióra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loczkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa geeft een hoge lob. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jasečko is nu in balbezit. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko verovert de bal door een tackle van achteren. Erbetta rent richting de bal. Erbetta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vībans kopt de bal weg. Daar is Jasečko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankinas probeert naar een medespeler te passen. Erbetta is nu in balbezit. Erbetta geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 20%, The Green Boy 80%.
Hultaje - The Green Boy 10:0

46e minuut.
Węgrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Vībans bereikt de bal nog maar net als eerste. Vībans geeft een lange en hoge pass. Jasečko rent richting de bal. Jasečko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Stähli passt de bal zonder na te denken. Lagassa speelt de bal door. Erbetta rent richting de bal. Erbetta draait met de bal, schiet en ... Jasečko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kroczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 11:0

50e minuut.
Frankinas rent richting de bal. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu geeft een lange en hoge pass. Salbert heeft problemen om de bal te vangen. Vībans geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vībans de bal. Vībans probeert naar een medespeler te passen. Frankinas rent richting de bal. Frankinas geeft de bal voor. Kroczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 12:0

56e minuut.
Majsner geeft een lange en hoge pass. Vībans probeert naar een medespeler te passen. Frankinas speelt de bal door. Erbetta is nu in balbezit. Erbetta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jasečko passt de bal in één keer door. Frankinas rent richting de bal. Frankinas geeft een hoge lob. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 13:0

59e minuut.
Jasečko rent richting de bal. Jasečko geeft een lange en hoge pass. Daar is Frankinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kroczewski trapt de bal weg van het doel. Vībans kopt de bal weg. Daar is Jasečko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. Kroczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 14:0

67e minuut.
Cioculescu speelt de bal door. Frankinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankinas geeft de bal voor. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Andrzejewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioculescu met een snelle inworp. Frankinas geeft een hoge lob. Jasečko springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lagassa de bal onder controle te krijgen. Lagassa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wakacjowski speelt de bal door. Węgrzyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erbetta is nu in balbezit. Erbetta haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 15:0

72e minuut.
Nicolaescu met een sublieme pass. Frankinas kan de bal niet met de borst controleren. Vībans geeft een lange en hoge pass. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Frankinas heeft problemen om de bal te vangen. Frankinas geeft de bal voor. Daar is Mefikowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasečko rent richting de bal. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Kroczewski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Andrzejewski is nu in balbezit. Andrzejewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frankinas geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Erbetta is nu in balbezit. Jasečko rent richting de bal. Jasečko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frankinas de bal. Frankinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakacjowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petricioli met een snelle inworp. Erbetta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Loczkowski geeft de bal voor. Inworp. Petricioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svitavský is nu in balbezit. Svitavský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frankinas springt en kopt de bal. Jasečko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 16:0

86e minuut.
Wakacjowski geeft de bal voor. Inworp. Svitavský met de inworp. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vībans passt de bal zonder na te denken. Frankinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankinas met een sublieme pass. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 17:0

88e minuut.
Jasečko passt de bal met de wreef. Frankinas is nu in balbezit. Frankinas met een sublieme pass. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - The Green Boy 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 14%, The Green Boy 86%.
Hultaje - The Green Boy 18:0