Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AB1 Huragan Psy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pohl rent richting de bal. Pohl geeft een hoge lob. Glonek kopt de bal weg. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kruszewski rent richting de bal. Gołąb verovert de bal door een tackle van achteren. Gołąb speelt de bal door. Miziniak rent richting de bal. Miziniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pajęcki passt de bal zonder na te denken. Miziniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb haalt uit met een fantastische trap. Chwastek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Żychliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Święcki met een snelle inworp. Klungelig pakt Grzyb de bal. Grzyb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski speelt de bal door. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Kołomyjski de bal. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb met een sublieme pass. Miziniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miziniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chwastek met een harde bal richting middenveld. Gołąb kopt de bal weg. Rogacz kan de bal niet met de borst controleren. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Grzyb kopt de bal weg. Święcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Święcki speelt de bal door. Glonek rent richting de bal. Glonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB1 51%, Huragan Psy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AB1 - Huragan Psy 0:0

57e minuut.
Giemzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemzik geeft een hoge lob. Pajęcki kopt de bal weg. Glonek is nu in balbezit. Glonek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - Huragan Psy 1:0

65e minuut.
Rechot onderschept slim de pass. Rechot speelt de bal door. Miziniak rent richting de bal. Miziniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zawodny de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Buchner geeft een lange en hoge pass. Konowrocki kopt de bal weg. Cerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB1 55%, Huragan Psy 45%.
AB1 - Huragan Psy 1:0
AB1