Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Dupsko Jamaica chill-out
Normal Tactiek jammeD
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten adequate
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Rucki is nu in balbezit. Jęsiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rucki. Rucki krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Jęsiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cudny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Świężawski kan de bal niet met de borst controleren. Świężawski passt de bal in één keer door. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szmigiel passt de bal zonder na te denken. Cudny heeft problemen om de bal te vangen. Leśnik speelt de bal door. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gierek is nu in balbezit. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik passt de bal met de wreef. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rucki passt de bal in één keer door. Byczyński geeft de bal voor. Cisło kopt de bal weg. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cudny passt de bal zonder na te denken. Fijał is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świężawski. Świężawski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Szmigiel probeert naar een medespeler te passen. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik passt de bal zonder na te denken. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szmigiel kopt de bal weg. Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik onderschept slim de pass. Truszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Truszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - Jamaica chill-out 0:1

30e minuut.
Cisło rent richting de bal. Inworp. Cudny met de inworp. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - Jamaica chill-out 0:2

35e minuut.
Gierek passt de bal in één keer door. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński probeert de bal aan de voet te houden. Pieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - Jamaica chill-out 0:3

39e minuut.
Szmigiel geeft een hoge lob. Daar is Gajosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierek rent richting de bal. Gierek schiet op doel. Krupa probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Szmigiel met de inworp. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek geeft een hoge lob. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Dupsko 87%, Jamaica chill-out 13%.
Manchester Dupsko - Jamaica chill-out 0:3

47e minuut.
Rołka met een snelle inworp. Cisło rent richting de bal. Cisło passt de bal zonder na te denken. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Rołka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cisło geeft de bal voor. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel. Pieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Dupsko - Jamaica chill-out 0:4

64e minuut.
Leśnik speelt de bal door. Cisło rent richting de bal. Cisło speelt de bal door. Klungelig pakt Truszkowski de bal. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Dziełakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziełakowski passt de bal zonder na te denken. Cisło is nu in balbezit. Cisło geeft een hoge lob. Pieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Dupsko 79%, Jamaica chill-out 21%.
Manchester Dupsko - Jamaica chill-out 0:4