Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lean Token Zakrzów Team
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Swawola probeert naar een medespeler te passen. Pacak is nu in balbezit. Pacak speelt de bal door. Węc is nu in balbezit. Węc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski probeert naar een medespeler te passen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Jamróz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Wańkowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komornicki met een snelle inworp. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Zakrzów Team 0:1

22e minuut.
Wańkowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komornicki met de inworp. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel. Jamróz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pobuta probeert de bal aan de voet te houden. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor is nu in balbezit. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pacak is nu in balbezit. Pacak geeft een lange en hoge pass. Kociniak is nu in balbezit. Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Węc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 66%, Zakrzów Team 34%.
Lean Token - Zakrzów Team 0:1

53e minuut.
Sotto met een snelle inworp. Komornicki rent richting de bal. Komornicki geeft een lange en hoge pass. Nikisz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz geeft een hoge lob. Komornicki probeert de bal aan de voet te houden. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pobuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Poniatowski de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Nikisz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 60%, Zakrzów Team 40%.
Lean Token - Zakrzów Team 0:1