Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligota Phoenix TSSQN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dzieciuch zal de hoekschop nemen. Kićko springt en kopt de bal. Stachnik heeft problemen om de bal te vangen. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak schiet op doel. Fahrenhorst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligota Phoenix - TSSQN 0:1

38e minuut.
Cieśla geeft een hoge lob. Kącki kopt de bal weg. Daar is Konarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielak rent richting de bal. Chmielak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligota Phoenix - TSSQN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligota Phoenix 59%, TSSQN 41%.
Ligota Phoenix - TSSQN 0:2

59e minuut.
Nuckowski met een sublieme pass. Kićko rent richting de bal. Wlatczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kićko raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmielak wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligota Phoenix - TSSQN 0:3

62e minuut.
Stachnik is nu in balbezit. Stachnik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Samborski de bal onder controle te krijgen. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bagina met een sublieme pass. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski is nu in balbezit. Wardziński onderschept slim de pass. Wardziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chmielak is nu in balbezit. Stachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stachnik passt de bal in één keer door. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Nuckowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlatczyński met een snelle inworp. Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta geeft de bal voor. Jerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligota Phoenix 50%, TSSQN 50%.
Ligota Phoenix - TSSQN 0:3