Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligota Phoenix Jaga Lututów
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bireta rent richting de bal. Bireta probeert naar een medespeler te passen. Kroczewski met een sublieme pass. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligota Phoenix - Jaga Lututów 1:0

12e minuut.
Kroczewski rent richting de bal. Kroczewski speelt de bal door. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński draait met de bal, schiet en ... Nowosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligota Phoenix - Jaga Lututów 2:0

12e minuut.
Kroczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

19e minuut.
Cieciera passt de bal zonder na te denken. Cieśla rent richting de bal. Cieśla speelt de bal door. Bagina geeft een lange en hoge pass. Daar is Bako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta geeft de bal voor. Parkitny rent richting de bal. Halicki onderschept slim de pass. Halicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cieciera kan de bal niet met de borst controleren. Bulek is nu in balbezit. Halicki rent richting de bal. Bulek rent richting de bal. Bulek haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia geeft een hoge lob. Cieciera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulek rent richting de bal. Bulek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligota Phoenix 69%, Jaga Lututów 31%.
Ligota Phoenix - Jaga Lututów 2:0

79e minuut.
Pazderski geeft een hoge lob. Cieśla rent richting de bal. Halicki verovert de bal door een tackle van achteren. Halicki schiet op doel. Parkitny probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piekutowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parys heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Halicki rent richting de bal. Halicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligota Phoenix - Jaga Lututów 2:1

81e minuut.
Piekutowski rent richting de bal. Stachnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piekutowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcinkowski met een snel genomen vrije trap. Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Halicki rent richting de bal. Halicki draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ligota Phoenix - Jaga Lututów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligota Phoenix 44%, Jaga Lututów 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ligota Phoenix - Jaga Lututów 2:2