Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombeiros Słodkie Kompania
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Gmoch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Romanczewski de bal. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński draait met de bal, schiet en ... Szafarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombeiros - Słodkie Kompania 1:0

26e minuut.
Zasławski is nu in balbezit. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bombeiros - Słodkie Kompania 1:1

29e minuut.
Jelec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zasławski speelt de bal door. Świniorek met een sublieme pass. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Szymczorek geeft een hoge lob. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Depta verovert de bal door een tackle van achteren. Depta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombeiros - Słodkie Kompania 1:2

42e minuut.
Oleszak geeft een lange en hoge pass. Górka kopt de bal weg. Daar is Gmoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sęktas onderschept slim de pass. Sęktas geeft de bal voor. Gmoch is nu in balbezit. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombeiros 49%, Słodkie Kompania 51%.
Bombeiros - Słodkie Kompania 1:2

57e minuut.
Szymczorek is nu in balbezit. Zasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Zasławski speelt de bal door. Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kuciel geeft de bal voor. Depta is nu in balbezit. Jelec begaat een overtreding. Depta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Depta kan niet meer verder spelen. Opyd komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Baraniecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Sęktas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombeiros - Słodkie Kompania 1:3

90e minuut.
Opyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Opyd probeert naar een medespeler te passen. Przyszlak probeert de bal aan de voet te houden. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombeiros - Słodkie Kompania 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombeiros 55%, Słodkie Kompania 45%.
Bombeiros - Słodkie Kompania 1:4