Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masakra Sopot MKS Kabury Szczecin
Attack Tactiek 442 kabura
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 29.7
unsatisfactory Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Podpora met een sublieme pass. Malinowski rent richting de bal. Malinowski geeft een hoge lob. Moţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu draait met de bal, schiet en ... Gatner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Wurszt rent richting de bal. Wurszt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mączewski met een snelle inworp. Niedźwiedzki speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota rent richting de bal. Cortina onderschept slim de pass. Cortina schiet op doel. Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masakra Sopot - MKS Kabury Szczecin 0:1

19e minuut.
Turecki is nu in balbezit. Turecki passt de bal zonder na te denken. Cortina rent richting de bal. Czarnota onderschept slim de pass. Czarnota geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak geeft een hoge lob. Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiak geeft de bal voor. Bryl rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kulczycki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Płomiński de bal. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masakra Sopot - MKS Kabury Szczecin 1:1

26e minuut.
Kulawiak geeft de bal voor. Mahmudov rent richting de bal. Mahmudov speelt de bal door. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Malinowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moţatu is nu in balbezit. Moţatu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cortina de bal onder controle te krijgen. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Czarnota de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mączewski met een sublieme pass. Turecki is nu in balbezit. Turecki geeft een hoge lob. Cortina is nu in balbezit. Cortina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masakra Sopot - MKS Kabury Szczecin 1:2

45e minuut.
Mahmudov passt de bal zonder na te denken. Cortina is nu in balbezit. Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina onderschept slim de pass. Cortina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masakra Sopot 52%, MKS Kabury Szczecin 48%.
Masakra Sopot - MKS Kabury Szczecin 1:2

46e minuut.
Bryl speelt de bal door. Gładysiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortina. Gładysiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

49e minuut.
Płomiński rent richting de bal. Wurszt verovert de bal door een tackle van achteren. Wurszt geeft een lange en hoge pass. Cortina heeft problemen om de bal te vangen. Cortina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Płomiński probeert de bal aan de voet te houden. Turecki rent richting de bal. Turecki passt de bal zonder na te denken. Cortina rent richting de bal. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malinowski met een snelle inworp. Gładysiak is nu in balbezit. Moţatu onderschept slim de pass. Moţatu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masakra Sopot - MKS Kabury Szczecin 1:3

65e minuut.
Cortina probeert naar een medespeler te passen. Velicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masakra Sopot - MKS Kabury Szczecin 1:4

67e minuut.
Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina speelt de bal door. Płomiński speelt de bal door. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bojkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Mahmudov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velicu heeft problemen om de bal te vangen. Velicu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gładysiak speelt de bal door. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak speelt de bal door. Bryl is nu in balbezit. Bryl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Moţatu kopt de bal weg. Bojkiewicz rent richting de bal. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina schiet op doel. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masakra Sopot - MKS Kabury Szczecin 1:5

89e minuut.
Mahmudov passt de bal in één keer door. Moţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu passt de bal met de wreef. Cortina is nu in balbezit. Cortina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masakra Sopot 59%, MKS Kabury Szczecin 41%.
Masakra Sopot - MKS Kabury Szczecin 1:5