Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0112
  • Stadion: Łoni Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2937
Łoni GO
Attack Tactiek 0004
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen average


8e minuut.
Zielony met een sublieme pass. Ţicleanu controleert de bal met de borst. Barczeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Barczeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu passt de bal zonder na te denken. Kossok rent richting de bal. Kossok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:1

15e minuut.
Nemecsek geeft een hoge lob. Lubański heeft problemen om de bal te vangen. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi passt de bal met de wreef. Villafán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Niemirka geeft de bal voor. Inworp. Villafán met een snelle inworp. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zielony met een harde bal richting middenveld. Gierczak kopt de bal weg. Rock geeft de bal voor. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:2

26e minuut.
Kujawski geeft de bal voor. Giemsa geeft een hoge lob. Ţicleanu met een sublieme pass. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:3

28e minuut.
Kujawski is nu in balbezit. Gierczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kujawski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kujawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kossok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemirka onderschept slim de pass. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi schiet op doel. Zielony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kossok heeft problemen om de bal te vangen. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:4

32e minuut.
Villafán is nu in balbezit. Villafán geeft een hoge lob. Niemirka verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nemecsek zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Villafán rent richting de bal. Villafán passt de bal in één keer door. Daar is Frassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassi passt de bal in één keer door. Kossok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łoni 78%, GO 22%.
Łoni - GO 0:5

47e minuut.
Lubański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villafán met de inworp. Frassi rent richting de bal. Frassi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Barczeski is nu in balbezit. Villafán verovert de bal door een tackle van achteren. Villafán probeert naar een medespeler te passen. Frassi is nu in balbezit. Frassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Frassi onderschept slim de pass. Frassi geeft de bal voor. Ţicleanu kopt de bal weg. Kossok rent richting de bal. Kossok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frassi rent richting de bal. Frassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:6

60e minuut.
Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki geeft een lange en hoge pass. Nemecsek kopt de bal weg. Frassi is nu in balbezit. Frassi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Lubański de bal. Frassi rent richting de bal. Frassi haalt uit met een fantastische trap. Zielony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Zielony trapt de bal weg. Daar is Krasicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi draait met de bal, schiet en ... Zielony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:7

78e minuut.
Barczeski rent richting de bal. Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Frassi is nu in balbezit. Frassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kossok rent richting de bal. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:8

83e minuut.
Barczeski is nu in balbezit. Villafán verovert de bal door een tackle van achteren. Villafán passt de bal zonder na te denken. Frassi rent richting de bal. Frassi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kujawski is nu in balbezit. Kujawski geeft een lange en hoge pass. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi schiet op doel. Zielony maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łoni - GO 0:9

87e minuut.
Frassi is nu in balbezit. Villafán is nu in balbezit. Villafán probeert naar een medespeler te passen. Kossok is nu in balbezit. Kossok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łoni 89%, GO 11%.
Łoni - GO 0:9