Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROMIEŃ LKS Firosy
tre Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 21.6
very good Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolčánik met de inworp. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba haalt uit met een fantastische trap. Otrocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Turba verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikucki. Mikucki krijgt een gele kaart. Sârgu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikucki de bal onder controle te krijgen. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu passt de bal in één keer door. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Otrocki met een harde bal richting middenveld. Chęciński rent richting de bal. Chęciński met een sublieme pass. Turba is nu in balbezit. Turba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Firosy 1:0

24e minuut.
Sybis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salbert komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kusienicki passt de bal in één keer door. Kozajda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mickiewicz. Mickiewicz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kozajda raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikucki met een snel genomen vrije trap. Ispas speelt de bal door. Kozajda heeft problemen om de bal te vangen. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Kusienicki met de inworp. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Piłat geeft een lange en hoge pass. Chęciński kopt de bal weg. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel. Konowalczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Firosy 2:0

37e minuut.
Daar is Kusienicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer onderschept slim de pass. Maurer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Magowski geeft een hoge lob. Dzięciołowski is nu in balbezit. Turba onderschept slim de pass. Klungelig pakt Turba de bal. Turba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Firosy 3:0

42e minuut.
Mikucki verovert de bal door een tackle van achteren. Mikucki passt de bal met de wreef. Kusienicki speelt de bal door. Turba heeft problemen om de bal te vangen. Turba haalt uit met een fantastische trap. Otrocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Firosy 4:0

43e minuut.
Szudrowicz is nu in balbezit. Turba onderschept slim de pass. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba verovert de bal door een tackle van achteren. Turba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Firosy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 40%, Firosy 60%.
PROMIEŃ LKS - Firosy 5:0

57e minuut.
Sârgu passt de bal in één keer door. Kusienicki is nu in balbezit. Kusienicki passt de bal in één keer door. Turba heeft problemen om de bal te vangen. Turba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba onderschept slim de pass. Turba schiet op doel. Otrocki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Magowski speelt de bal door. Klungelig pakt Sârgu de bal. Sârgu speelt de bal door. Turba rent richting de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dąbski passt de bal met de wreef. Magowski is nu in balbezit. Magowski passt de bal in één keer door. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Firosy 6:0

79e minuut.
Chęciński verovert de bal door een tackle van achteren. Chęciński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laddach de bal. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Magowski rent richting de bal. Salbert verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert passt de bal in één keer door. Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szudrowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chęciński speelt de bal door. Klungelig pakt Laddach de bal. Turba is nu in balbezit. Turba schiet op doel. Otrocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Firosy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 42%, Firosy 58%.
PROMIEŃ LKS - Firosy 7:0