Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0114
  • Stadion: FCŁ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2920
FCŁ KS Mrozy
yolo Tactiek 433
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 31.4
very good Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen average


6e minuut.
Muri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grędkiewicz de bal onder controle te krijgen. Gogov kopt de bal weg. Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - KS Mrozy 1:0

9e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri rent richting de bal. Balcewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcewicz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov onderschept slim de pass. Gogov met een sublieme pass. Muri is nu in balbezit. Muri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Topolek geeft een hoge lob. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irsch probeert naar een medespeler te passen. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Damnik bokst de bal weg. Paal!

16e minuut.
Muri heeft problemen om de bal te vangen. Muri met een sublieme pass. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş schiet op doel. Damnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - KS Mrozy 2:0

20e minuut.
Daar is Banasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Banasik ... Strafschop! Kiskapusi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ödemiş legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - KS Mrozy 3:0

22e minuut.
Fułat geeft een lange en hoge pass. Daar is Balcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Robakiewicz is nu in balbezit. Robakiewicz met een sublieme pass. Muri rent richting de bal. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Robakiewicz is nu in balbezit. Gogov onderschept slim de pass. Gogov met een sublieme pass. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ödemiş onderschept slim de pass. Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Kiskapusi rent richting de bal. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gogov kopt de bal weg. Balcewicz probeert de bal met de borst te controleren. Kiskapusi speelt de bal door. Muri is nu in balbezit. Muri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Balcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi rent richting de bal. Stafik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stafik krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gogov probeert naar een medespeler te passen. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi passt de bal met de wreef. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCŁ 25%, KS Mrozy 75%.
FCŁ - KS Mrozy 3:0

47e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi passt de bal in één keer door. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Grędkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ödemiş is nu in balbezit. Banasik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ödemiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ödemiş neemt de penalty, wat een uithaal! Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Damnik met een harde bal richting middenveld. Gogov speelt de bal door. Daar is Banasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Balcewicz rent richting de bal. Ödemiş verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi is nu in balbezit. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Muri is nu in balbezit. Ödemiş is nu in balbezit. Muri rent richting de bal. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - KS Mrozy 4:0

65e minuut.
Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsch onderschept slim de pass. Irsch speelt de bal door. Muri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Ödemiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robakiewicz is nu in balbezit. Irsch onderschept slim de pass. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Muri de bal onder controle te krijgen. Irsch met een sublieme pass. Muri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Muri rent richting de bal. Grędkiewicz met een sublieme pass. Daar is Gogov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Geirsson passt de bal zonder na te denken. Gogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov passt de bal in één keer door. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Damnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - KS Mrozy 5:0

78e minuut.
de Bont raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mareczek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Irsch speelt de bal door. Muri rent richting de bal. Muri passt de bal in één keer door. Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi schiet op doel. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş schiet op doel. Damnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Gogov speelt de bal door. Muri is nu in balbezit. Muri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - KS Mrozy 6:0

82e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi met een sublieme pass. Muri is nu in balbezit. Muri schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kalina met een sublieme pass. Kiskapusi is nu in balbezit. Muri is nu in balbezit. Muri schiet op doel. Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCŁ - KS Mrozy 7:0

86e minuut.
Gogov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Banasik de bal. Kiskapusi is nu in balbezit. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCŁ 19%, KS Mrozy 81%.
FCŁ - KS Mrozy 7:0