Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0116
  • Stadion: FC Pyry Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 550
FC Pyry simona1993
PYRRY BEZP Tactiek 424
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Escartín geeft een hoge lob. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft de bal voor. Praça is nu in balbezit. Praça draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dąbski met een sublieme pass. Roşca rent richting de bal. Roşca passt de bal zonder na te denken. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Roşca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Praça de bal. Perz begaat een overtreding. Praça is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Praça neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Roşca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça geeft de bal voor. Balseiro rent richting de bal. Balseiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 1:0

16e minuut.
Sulikowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roşca met een snelle inworp. Rędzina geeft een hoge lob. Balseiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 2:0

17e minuut.
Kwiatkowski is nu in balbezit. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça passt de bal in één keer door. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rędzina geeft een lange en hoge pass. Praça kopt de bal weg. Klungelig pakt Szambelan de bal. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 3:0

27e minuut.
Perz kopt de bal weg. Rędzina rent richting de bal. Rędzina passt de bal zonder na te denken. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rędzina passt de bal met de wreef. Praça heeft problemen om de bal te vangen. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro haalt uit met een fantastische trap. Janoszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 4:0

30e minuut.
Draszba komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek passt de bal met de wreef. Kwietniak is nu in balbezit. Balseiro onderschept slim de pass. Balseiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 5:0

31e minuut.
Zamordek is nu in balbezit. Zamordek passt de bal met de wreef. Kwiatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Roşca geeft de bal voor. Praça rent richting de bal. Praça geeft een lange en hoge pass. Balseiro rent richting de bal. Balseiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 6:0

35e minuut.
Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balseiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praça rent richting de bal. Praça draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 7:0

38e minuut.
Dąbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina begaat een overtreding. Dąbski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwietniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gic krijgt zijn hoofd ertegen. Cojemiachin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cojemiachin speelt de bal door. Escartín kopt de bal weg. Rędzina rent richting de bal. Rędzina geeft de bal voor. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zamordek is nu in balbezit. Escartín verovert de bal door een tackle van achteren. Escartín met een sublieme pass. Klungelig pakt Praça de bal. Praça draait met de bal, schiet en ... Janoszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 8:0

41e minuut.
Gic met een sublieme pass. Zamordek heeft problemen om de bal te vangen. Balseiro rent richting de bal. Balseiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pyry 21%, simona1993 79%.
FC Pyry - simona1993 9:0

46e minuut.
Şahbazlı komt het veld opgelopen. Daar is Kwietniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gic rent richting de bal. Balseiro begaat een overtreding. Gic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

46e minuut.
Draszba is nu in balbezit. Draszba geeft een hoge lob. Sulikowski kopt de bal weg. Praça rent richting de bal. Praça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Kamiński de bal. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín passt de bal zonder na te denken. Praça rent richting de bal. Praça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 10:0

53e minuut.
Klungelig pakt Perestrelo de bal. Perestrelo passt de bal met de wreef. Roşca met een sublieme pass. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro draait met de bal, schiet en ... Janoszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca onderschept slim de pass. Roşca geeft een lange en hoge pass. Balseiro springt en kopt de bal. Janoszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vîlcu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Praça kopt de bal weg. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak rent richting de bal. Balseiro verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro schiet op doel. Janoszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Escartín geeft een hoge lob. Balseiro rent richting de bal. Balseiro passt de bal in één keer door. Praça is nu in balbezit. Praça schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Rędzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina speelt de bal door. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça is nu in balbezit. Praça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 11:0

76e minuut.
Gic probeert de bal aan de voet te houden. Schmetterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmetterling geeft een lange en hoge pass. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rędzina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perz de bal. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 12:0

79e minuut.
Escartín met een sublieme pass. Roşca rent richting de bal. Roşca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balseiro de bal. Balseiro draait met de bal, schiet en ... Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 13:0

82e minuut.
Schmetterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmetterling geeft de bal voor. Praça kopt de bal weg. Balseiro rent richting de bal. Balseiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Escartín kopt de bal weg. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça geeft de bal voor. Balseiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Janoszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 14:0

87e minuut.
Roşca probeert naar een medespeler te passen. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak rent richting de bal. Balseiro verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pyry 30%, simona1993 70%.
FC Pyry - simona1993 15:0