Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZOPOCIE DW Karsznicka
7+1 Tactiek OFF
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 50.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Ćwieląg met een sublieme pass. Daar is Indrist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrist geeft de bal voor. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel. Dorobanţu bokst de bal weg.

12e minuut.
Pedrocchi rent richting de bal. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău geeft een hoge lob. Bot krijgt zijn hoofd ertegen. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - Karsznicka 1:0

13e minuut.
Pascoli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasprzycki. Pascoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pascoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Munita kopt de bal weg. Tascău heeft problemen om de bal te vangen. Borovka is nu in balbezit. Borovka haalt uit met een fantastische trap. Tomczak bokst de bal weg.

21e minuut.
Ticu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borovka de bal. Borovka passt de bal met de wreef. Munita is nu in balbezit. Munita draait met de bal, schiet en ... Tomczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ZOPOCIE DW - Karsznicka 1:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ticu met een sublieme pass. Pascoli is nu in balbezit. Pascoli geeft een lange en hoge pass. Tomczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pedrocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău rent richting de bal. Tascău passt de bal zonder na te denken. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu bokst de bal weg.

35e minuut.
Tascău met een sublieme pass. Indrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrist passt de bal met de wreef. Bot rent richting de bal. Bot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - Karsznicka 2:1

43e minuut.
Tascău passt de bal zonder na te denken. Indrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrist geeft de bal voor. Bot krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 34%, Karsznicka 66%.
KS ZOPOCIE DW - Karsznicka 2:1

72e minuut.
Łobodzki passt de bal met de wreef. Indrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrist passt de bal zonder na te denken. Bot rent richting de bal. Bot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - Karsznicka 3:1

80e minuut.
Indrist geeft de bal voor. Bot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velas kopt de bal weg. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Indrist rent richting de bal. Indrist passt de bal in één keer door. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - Karsznicka 4:1

84e minuut.
Tascău met een sublieme pass. Indrist is nu in balbezit. Indrist passt de bal met de wreef. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - Karsznicka 5:1

88e minuut.
Tascău speelt de bal door. Klungelig pakt Indrist de bal. Indrist probeert naar een medespeler te passen. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kasprzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łobodzki probeert naar een medespeler te passen. Indrist met een sublieme pass. Bot is nu in balbezit. Bot schiet op doel. Dorobanţu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 32%, Karsznicka 68%.
KS ZOPOCIE DW - Karsznicka 5:1