Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chicos Loco Fc Łazibdul
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Gajowiak is nu in balbezit. Ligas verovert de bal door een tackle van achteren. Ligas passt de bal zonder na te denken. Juskowiak is nu in balbezit. Juskowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełtyka is nu in balbezit. Wdowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Przyjaciel verovert de bal door een tackle van achteren. Przyjaciel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chicos Loco - Fc Łazibdul 0:1

26e minuut.
Szczególski rent richting de bal. Szczególski geeft een hoge lob. Nikiel kopt de bal weg. Kiełtyka rent richting de bal. Kiełtyka draait met de bal, schiet en ... Karamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tuptyński geeft een hoge lob. Jaśko kopt de bal weg. Tryba heeft problemen om de bal te vangen. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chicos Loco 55%, Fc Łazibdul 45%.
FC Chicos Loco - Fc Łazibdul 0:1

64e minuut.
Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. Wdowczyk probeert de bal aan de voet te houden. Przyjaciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyjaciel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gwardys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Makowiecki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Szczególski geeft de bal voor. Gieroba is nu in balbezit. Gieroba speelt de bal door. Ligas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chicos Loco 43%, Fc Łazibdul 57%.
FC Chicos Loco - Fc Łazibdul 0:1